još je prekrasna

Rijedak izlazak ljepotice koja se godinama skriva od javnosti, mnogi još žale što je napustila svijet slavnih

Eva Mendes Eva Mendes Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 4 Eva Mendes - 3 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +9 Eva Mendes (Foto: Instagram) Galerija

Eva Mendes povukla se iz glume i posvetila obiteljskom životu, a sada je snimljena u javnosti nakon dugo vremena, i to dvaput u istom danu.

Otkako se povukla iz glume i posvetila obiteljskom životu, Eva Mendes (48) izbjegava medijsku pozornost i rijetko se pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Ryan Gosling i Eva Mendes - 1 Kako romantično! Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

No ovaj tjedan snimljena je u javnosti nakon dugo vremena, i to dvaput u istom danu.

Paparazzi su je prvo ulovili u njujorškoj zračnoj luci JFK, kamo je sletjela u elegantnom izdanju, a zatim i tijekom šetnje gradom u još jednoj cvjetnoj haljini, u kojoj je bila mamac za poglede.

Nasmiješena i dobro raspoložena, Eva je na ulici spremno pozirala za fotke, a nevjerojatno je koliko se malo promijenila od vrhunca karijere kada je slovila i kao jedna od najljepših žena svijeta.

Podsjetimo, Eva je napustila Hollywood nakon udaje za miljenika žena Ryana Goslinga (41), kojeg je upoznala 2011. na setu filma "Grijesi očeva". Par se vjenčao u strogoj tajnosti i nitko ne zna točno kada ni gdje, a zajedno su dobili dvije kćerkice, Esmeraldu i Amandu.

Svoj privatni život uspješno kriju od javnosti, no Ryan je nedavno ipak otkrio poneki detalj.

U razgovoru za britanski magazin GQ priznao je da ovih dana traži načine da svoju djecu zabavi i rekao da im je izolacija zbog korone bila teška.

"Naša djeca su u zahtjevnoj dobi i nisu mogla vidjeti drugu djecu i komunicirati s ljudima iako smo Eva i ja dali sve od sebe", pojasnio je Ryan te dodao da je tijekom karantene morao glumiti više nego na velikom platnu, a i da su djevojčice njegova najzahtjevnija publika.

Bio je to zaista rijedak razgovor o privatnom životu i obitelji, čega se pridržava i Eva.

U rijetkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz javnosti u nekoliko je navrata naglasila da uživa u majčinstvu i da se, na žalost njezinih brojnih fanova, ne namjerava vraćati glumi.

Inače, Eva je karijeru započela krajem devedesetih kada su je agenti za talente zapazili u videospotovima Willa Smitha i Pet Shop Boysa. Prvi film u kojem je glumila bio je horor-film iz 1998. godine "Djeca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki" i "Ghost Rider".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 +1 Bella Hadid - 1 Celebrity Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene