U 8. mjesecu trudnoće!

Fani Stipković udala se za legendarnog nogometaša, zablistala je u haljini s detaljima čipke, a bajkovito vjenčanje po svemu je bilo drugačije nego inače!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 +9 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Galerija

Fani Stipković se udala za Fernanda Hierru i to na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi u Meksiku, kamo su se nedavno preselili.

Naša sportska novinarka Fani Stipković udala se za legendarnog nogometaša Fernanda Hierru, par je organzirao intimno vjenčanje za najbliže u Meksiku, a ona je detalje otkrila magazinu Glorija.

41-godišnja Fani je zablistala u pripijenoj vjenčanici s detaljima čipke slavne dizajnerice Vere Wang, a Fernando je bio elegantan u sivom odijelu.

"Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu", izjavila je trudna Fani za Gloriju.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Njezina vjenčana kuma bila je prijateljica Nena Hudulin, a Fernandov kum Amaury Vergara. Dodala je i kako je ceremonija bila spiritualna, na violini su svirane ljubavne pjesme, a gostima su na večeri posluženi meksički specijaliteti i vino. Mladenci nisu plesali prvi ples i nije bilo sličnih svadbenih običaja koji inače potraju do ranih jutarnjih sati. 

Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa su svi s nestrpljenjem čekali kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Par čeka i prvo dijete, a u Meksiko su se preselili iz Španjolske jer je on postao direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 2 +25 Ella Dvornik - 3 Celebrity Pogledajte fotografije zbog kojih su Ellu Dvornik zamijenili s Kolindom, ali i zaključili da se skroz proljepšala!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 +18 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Celebrity Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene