kako slatko!

Fani Stipković pohvalila se detaljima sa zabave koju je priredila u čast svog prvog djeteta, uskoro će stići na svijet!

Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 3 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković +19 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković na svojim Instagram storijima podijelila je neke dijelove s baby showera, a prizori su jednostavno preslatki.

Naša sportska novinarka Fani Stipković objavila je fotografije i videa u kojima je pokušala dočarati dio atmosfere sa zabave darivanja koju je održala povodom slatkog iščekivanja sina. 

Naime, party se održao u restoranu, a oko dekoracije se Fani zaista potrudila. Stol je bio ukrašen plišanim medvjedićima i svijećama na kojima je stajao natpis "dobrodošlica baby Hierro", a svojim prijateljicama pripremila je i mali znak pažnje.

Za taj dan odjenula je svijetlo ljubičastu haljinu na bretele s dubokim dekolteom i otvorom na leđima, a kao modni dodatak nosila je viseće naušnice. 

Sviđa li vam se Fanin baby shower?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Nedavno je objavila i video iz teretane u kojem je pokazala kako vježba tijekom trudnoće.

Fani je trudna 7 mjeseci i poznato je da nosi dječaka, a otac djeteta je legendarni nogometaš Fernando Hierro (55), s kojim je dugo skrivala vezu od javnosti.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

Fani je zbog Hierra iz Španjolske, gdje je godinama živjela i radila, preselila u Meksiko, jer je on postao direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 11 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 7 +25 Danniella Westbrook - 6 Celebrity Gole grudi nakon plesa u plićaku sakrila je naljepnicama, ali uznemirujuće posljedice estetskih zahvata bile su jedino u što se gledalo

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput se pohvalila promjenom koja je sve oduševila pa priznala: "Muž mi je rekao da doma izgledam kao opanak!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene