Pokazala poveći trbuh

Fani Stipković ni u visokoj trudnoći ne odustaje od tjelovježbe, a iz teretane se javila u pripijenom izdanju!

Fani Stipković Fani Stipković Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 1 +19 Fani Stipković - 1 Galerija

Fani Stipković objavila je video iz teretane u kojem je pokazala kako vježba tijekom trudnoće.

Naša sportska novinarka Fani Stipković (41) u slatkom je iščekivanju svojeg prvog djeteta, a i u trudnoći neumorno pazi na svoju liniju.

Sada je objavila video iz teretane u kojem je pokazala kako vježba s povećim trudničkim trbuhom koji je istaknula u uskom sivom trikou.

"Zdrava mama, zdrava beba", napisala je Fani uz video koji je oduševio njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Lijepa Fani", "Te obline te čine još ljepšom", "Predivna trudnica", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Fani je trudna 7 mjeseci i poznato je da nosi dječaka, a otac djeteta je legendarni nogometaš Fernando Hierro (55), s kojim je dugo skrivala vezu od javnosti.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

Fani je zbog Hierra iz Španjolske, gdje je godinama živjela i radila, preselila u Meksiko, jer je on postao direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Miller - 12 Billy Miller - 2 Billy Miller - 3 Billy Miller - 5 +7 Billy Miller - 7 Celebrity Zvijezda sapunica preminula u 44. godini, tužne vijesti potvrdio je glasnogovornik

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman - 3 Hugh Jackman - 1 Hugh Jackman - 5 +28 Hugh Jackman - 6 Zanimljivosti Nitko još ne vjeruje da se njih dvoje rastaju, a sad je u javnost procurio važan pakt koji su sklopili prije stupanja u brak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene