uživa u najljepšim danima!

Fani Stipković trudnički trbuh istaknula je u topiću, a javila se s nogometnog stadiona: ''Tatinim stopama''

Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 +19 Fani Stipković - 1 Galerija

Fani Stipković pozirala je na stadionu Akron i pokazala svoje blistavo, trudničko izdanje.

Sportska novinarka Fani Stipković polako odbrojava dane do rođenja djeteta kada će se njezin život u potpunosti promijeniti. 

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira na tribinama stadiona Akron, a na sebi ima traperice i sivi top.

Pažnju je usmjerila na svoj trudnički trbuščić, a ni raskošni dekolte nije mogao pobjeći pogledima promatrača.

U opisu je poslala vrlo značajnu poruku: "Tatinim stopama", aludirajući na to kako će bebica zasigurno jednog dana trčkarati s loptom po umjetnoj travi baš kao i njezin partner Fernando Hierra s kojim i čeka dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Pratitelji su u komentarima hvalili njezin izgled te joj uputili niz raznih emotikona kojima su iskazali svoje oduševljenje. 

Inače, od poroda ju dijeli svega par tjedana, a to je otkrila na prošloj objavi gdje je pozirala u donjem rublju ogrnuta košuljom.

Fani i Fernando dugo su skrivali vezu od javnosti, a otkako se doznalo da čekaju dijete, sve češće dijele zajedničke fotografije.

Glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Ove godine ozakonit će i svoju ljubav te izreći sudbonosno da prije nego što im beba stigne u listopadu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kovačević - 1 Saša Kovačević - 9 Saša Kovačević - 5 Saša Kovačević - 2 +19 Saša Kovačević - 3 Celebrity Jedan od najzgodnijih pjevača na ovim prostorima pokazao je damu koja mu je konačno zarobila srce, jedna stvar u vezi nje baš je zanimljiva!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 +27 Jennifer Lopez - 1 Celebrity Prizore koje inače može vidjeti samo njezin suprug, Lopez je sada pružila i svojim pratiteljima: ''Koja si ti boginja...''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene