''Bliži se...''

Fani Stipković trudničke se obline nije trudila sakriti u golišavim outfitima, a evo i koliko još dana odbrojava do poroda!

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 5 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 3 +23 Fani Stipković - 1 Galerija

Fani Stipković pohvalila se snimkom s fotošutinga koji je odradila u visokom stupnju trudnoće, a otkrila je da ju do poroda čeka još samo nekoliko tjedana.

Naša sportska novinarka Fani Stipković objavila je novi videozapis na svom Instagram profilu kojim je otkrila da je odradila trudnički fotošuting.

U nekoliko odjevnih kombinacija koje su isticale njen sad već veliki trudnički trbuh, pozirala je pred profesionalnim fotografom u Americi, a u opisu videa otkrila je i da ju od poroda dijeli još samo nekoliko tjedana.

''Poseban fotošuting u Los Angelesu za proslavu 33. tjedna trudnoće. Približava se…'', napisala je.

Pred kamerom je nosila crni bodi koji je prekrio njen cijeli trup i ruke, a na to je dodala veliki šešir, potom je nosila plavu lepršavu haljinu ispod čijeg se providnog materijala nazirao trbuh, a onda je sjela i na stolac u plavim svečanim hlačama i sakou ispod kojeg nije nosila ništa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Inače, poznato je da nosi dječaka, a otac djeteta je legendarni nogometaš Fernando Hierro, s kojim je dugo skrivala vezu od javnosti.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

Fani je zbog Hierra iz Španjolske, gdje je godinama živjela i radila, preselila u Meksiko, jer je on postao direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Jasna Božinović - 2 Davor i Jasna Božinović - 1 Davor i Jasna Božinović - 2 Davor Božinović, ministar +9 Davor Božinović Celebrity Ministar Božinović otkrio je čime ga je osvojila supruga, koju rijetko vidimo: ''U mojim očima ona je i dalje...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +18 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene