Wow!

Naša najseksi novinarka u badiću s izrezima s prednje strane pokazala čime je zaslužila tu titulu, komentar joj je ostavio i Neven Ciganović!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 11 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 8 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 3 +14 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Galerija

Fani Stipković objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom badiću s izrezima.

Naša proslavljena novinarka Fani Stipković nakon odmora u Hrvatskoj otputila se na Ibizu, čime se pohvalila i na društvenim mrežama, na kojima je objavila svoju zanosnu fotografiju.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

39-godišnja Fani na njoj pozira u badiću s izrezima koji lijepo otkriva pogled na njezine isklesane trbušnjake, ali i bujni dekolte.

"Divlji zrak", napisala je Fani kratko uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Trenutak kada je Mala sirena dobila noge", "Ljepotica", "Prekrasna fotografija", "Super si", "Ljepoto, predivna si", "Sjajno tijelo", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Fani ne krije koliko je sretna u ljubavi s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom, koji je od nje stariji 15 godina, a nedavno je odlučila otkriti i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", izjavila je za španjolski časopis Vanitatis.

Fani, koja nosi i titulu najseksi novinarke, i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a nedavno su fotkom na Instagramu potaknuli i nagađanja o zarukama.

Prije toga godinama je uspješno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, a svoju privatnost voli čuvati i Hierro, no čini se da mu to više neće biti lako jer je Stipković, koja je nekoliko puta završavala na popisima najseksi novinarki Europe, izazvala veliko zanimanje španjolskih medija. Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Šime Vrsaljko Kaja Vidmar +15 Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 1 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 3 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 2 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi +21 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi Celebrity Tko je mlađahna ljepotica koja je uspjela smiriti zločestog dečka tenisa? Prije nje spavao je s obožavateljicama svakog tjedna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene