pohvalio ju i on!

Supruga turskog miljenika žena nedavno je rodila drugo dijete, a sada je pokazala trbušne mišiće!

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen - 3 Burak Ozcivit i Fahriye Evcen - 3 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Ozcivit i Fahriye Evcen - 4 Burak Ozcivit i Fahriye Evcen - 5 Burak Ozcivit i Fahriye Evcen - 2 Burak Ozcivit i Fahriye Evcen - 1 Burak Ozcivit - 1 Burak Ozcivit - 2 Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 3 +13 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 14 Galerija

Fahriye Evcen prije nekoliko mjeseci rodila je drugo dijete, a sada je na Instagramu pokazala kako izgleda njezina figura.

Turski miljenik žena Burak Ozcivit i njegova prelijepa supruga Fahriye Evcen prije nekoliko mjeseci dobili su drugog sina.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u crnim širokim hlačama i šarenom topu koji je savršeno istaknuo njezinu fantastičnu liniju samo nekoliko mjeseci nakon poroda, ali i trbušne mišiće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Suprug joj se javio odmah u komentaru i uputio joj niz emotikona srca.

"Izgledaš očaravajuće", "Predivna", "Ljepotice", "Savršena si", "Ohlala", "Ma vidi je samo", glasili su samo neki od brojnih komentara. 

Burak i Fahriye početkom ove godine pohvalili su se sretnom vijesti, a to je da su dobili drugo dijete.

''Porođaj je prošao u najboljem redu. I beba i ja smo dobro'', rekla je kratko Fahriye tada , koja je izašla iz rodilišta u dugom crnom kaputu držeći Buraka za ruku dok je on u drugoj nosio autosjedalicu s bebom.

Par je u braku od 2017. godine, a drugu trudnoću dugo su skrivali. Svoje prvo dijete, sinčića Karana, dobili su 2019. godine.

Prije tri godine medijima se proširila vijest kako se rastaju, a problemi u njihovu braku navodno su počeli nakon što je Fahriye pala u depresiju zbog očeve smrti i nije htjela prihvatiti Burakov savjet da potraži stručnu pomoć. Prema navodima izvora bliskog paru, problem je bilo i pitanje odgoja njihova sina jer su imali drugačije pristupe. Srećom, drama je ubrzo dobila svoj sretan kraj i jedan od najljepših parova Turske ostao je u braku, a sada izgledaju sretnije nego ikad.

Inače, Fahriye je jedna od najpoznatijih turskih glumica, a zahvaljujući očaravajućoj ljepoti, ostvarila je i vrlo uspješnu karijeru u modelingu. Prema izboru portala Buzznet, koji prati živote poznatih i slavnih, 2017. godine uvrštena je i na listu 30 najljepših žena na svijetu.

Od 20. siječnja Fahriye možete gledati i u novoj seriji na Novoj TV "Vječna ljubav", koja na male ekrane donosi vrtlog emocija i ljubavnu priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić - 1 Mario Mandarić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 +29 Mario Mandarić, Helena Naletilić Celebrity Omiljeni domaći chef i njegova supruga rastopili su sve redom preslatkom objavom: "Naš novi mali, slatki član obitelji"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Petar Grašo i Nina Badrić Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 3 Celebrity Nina Badrić pohvalila se prvom ovogodišnjom fotkom s mora, a pratitelji se slažu u jednom: ''Ma kakva J.Lo i ostale...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene