''Ovo je dama!''

Nina Badrić pohvalila se prvom ovogodišnjom fotkom s mora, a pratitelji se slažu u jednom: ''Ma kakva J.Lo i ostale...''

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Petar Grašo i Nina Badrić Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +20 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić pohvalila se prvom ovogodišnjom fotografijom s odmora, a tijelo u kupaćem kostimu prekrila je crnim ogrtačem ispod kojeg je u prvi plan stavila svoju nogu.

Naša pjevačica Nina Badrić pohvalila se prvom ovogodišnjom fotografijom s odmora na svojem Instagram profilu.

Nina je pozirala hodajući iz mora u crnom ogrtaču ispod kojeg se isticala noga kojom je koračala na stepenicu, a pjevačica je zamišljeno gledala u daljinu.

''Danas smo romantični'', napisala je u opisu fotografije.

Pratitelji su je, po običaju, počeli hvaliti u komentarima.

''Ma kakava JLo i ostale, ovo je dama'', ''Morska sirena u svom prirodnom okruženju'', ''Predivna si'', pisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina se, inače, kad je toplije vrijeme voli odmoriti na egzotičnim lokacijama, ali jedna od najdražih joj je i njena vikendica na otoku Hvaru gdje često bude tijekom ljetnih mjeseci.

A prije odlaska na more i uživanja, Nina je otkrila kako će krajem lipnja s Petrom Grašom predstaviti njihov duet koji su svi jedva čekali pod nazivom ''Nemoj''.

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 11 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 8 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 4 Jaclyn Cordeiro - 1 +37 Jaclyn Cordeiro - 2 Celebrity Bivši zaručnik Jennifer Lopez u Hrvatskoj uživa u luksuzu, a njegova atraktivna djevojka mami uzdahe s jahte!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce - 5 Ella Dvornik i Charles Pearce - 3 +19 Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Celebrity Ella Dvornik nakon dugo vremena u društvu supruga Charlesa, je li ovim potezom okončala glasine koje kruže?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene