Ljubitelj adrenalina

Fabijan poveo lijepu Karlu u snježnu avanturu, nisu odoljeli lokaciji koja je Hrvatima ovih dana omiljena

Fabijan Pavao Medvešak Fabijan Pavao Medvešak DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešak Fabijan Pavao Medvešak Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan +0 Fabijan Pavao Medvešek Galerija

Fabijan Pavao Medvešek pohvalio se na Instagramu svojom snježnom avanturom u kojoj je uživao na Plitvičkim jezerima.

Mnogi su Hrvati iskoristili vrijeme za uživanje u zimskoj idili na Plitvičkim jezerima, a neki su pokazali i avanturistički duh na snijegu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Fabijan Medvešek - 3 Između proba i pelena! Fabijan Pavao Medvešek o najdražem zlatnom gumbu: ''Toliko je nagrađujuće da se osjećaš kao da si odabran!''

Jedan od njih je glumac i pobjednik posljednje sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" Fabijan Pavao Medvešek koji je na Instagramu objavio fotografije svoje avanture i pohvalio se vožnjom quadovima na plitvičkom snijegu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Fabijan se zabavljao u društvu prijatelja i djevojke Karle Abramović u koju je zaljubljen još od srednje škole.

Fabijan je poznat kao ljubitelj adrenalina, a nedavno se Instagramu prisjetio i ljetnih dana kada je njemu i Karli omiljeno prijevozno sredstvo bio jet-ski.

Fabijan i Karla zajedno su već godinama još od srednjoškolskih dana, a nedavno je otkrio kako mu je upravo on bila najveća podrška za vrijeme snimanja "TLZP-a".

"Moram priznati da je moja cura mene uspjela spakirati svaki dan i dočekati svaki dan i bez nje – nema šanse, ja ne bih… Toliko puta sam rekao ne mogu, ne želim, neću i ne mogu. Onda bi ona rekla - gle, fakat možeš, kaj briješ, i zbog toga sam uspio svaki dan dovesti do kraja i svaki dan shvatiti da stvarno mogu'', priznao je Fabijan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene