Slažete li se?

Bio žena ili muškarac, uvijek rasturi, a bonus je kad pokaže istrenirani torzo: "Ovo je bio gušt slušati i gledati!''

Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao James Hetfield Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 4 +0 Fabijan Pavao Medvešek - 6 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek dokazao je da ruši sve izazove pred sobom i oduševio kao frontmen Metallice u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Glumac Fabijan Pavao Medvešek već je u showu "Tvoje lice zvuči poznato" dokazao da njemu svaka transformacija odlično stoji, bilo da je riječ o ženi ili muškarcu. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Fabijan je skupio pravu vojsku obožavateljica koje su bile oduševljene njegovim nastupom u ulozi Jamesa Hatfielda, frontmena Metallice s hit-pjesmom "Nothing Else Matters". Dodatni plus bio je što je pokazao svoj istrenirani torzo. 

"E, ovo je bio gušt gledati i slušati! Bravo!", "To je bilo to... kraj, nema dalje, kompletan nastup. Fabijane, di ti je kraj, rođeni metalac. Nakon Bon Jovija za mene je ovo bila još jedna poslastica", "Rasturio", "Moj naklon", komentirali su njegovi pratitelji na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

"Pjesma moje mladosti. Svaka čast na vokalnom dijelu i Fabijan zna akorde... apsolutno se vidjelo da zna odsvirati (zasad prvi koji nije samo glumio da svira)", "Odličan, kao i svaki put. Bravo, Fabijane. Kako je skinuo Jamesa, od glasa, pokreta, gitare, ma čisti vrh. Za mene pobjednik", "I Oscar odlazi...", dodali su. 

Nisu samo gledatelji bili oduševljeni Fabijanovim nastupom. "Ti si metalac u duši, rasturio si", rekla je Indira. 

"Ima li potrebe da govorim, mislim da ti moje oči sve govore, ali za gledatelje koji ne čitaju jezik očiju, vokal je bio nevjerojatan, moćan, osjećajan, lijepo je i uvjerljivo zvučalo, nadala sam se da ćeš doći malo bliže da malo tu energiju osjetimo. On je uvijek zgodniji od originala", pohvalila je Nives. 

"To je bilo sve što ta vrsta glazbe sa sobom nosi, ja ti čestitam", rekao je Goran Navojec. 

"Ja više ne znam šta bi ja tebi rekao", zaključio je Igor Mešin, kojeg je odlična izvedba ostavila bez riječi. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 Indira Levak - 1 +0 Indira Levak - 2 Celebrity Ne sjećamo se kad se Indira Levak pojavila u ovako kratkoj haljini, u prvom planu su isklesane noge!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 1 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene