Jaooooo!

Ljudi nisu vjerovali što čuju... McGregor dobio Zlatni globus pa zahvalio i ženi i ljubavnici!

Ewan McGregor (Foto: Getty) Ewan McGregor (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ewan McGregor (Foto: Getty) Galerija

Kakav gaf! Ewan McGregor zahvalio je supruzi koju napušta zbog kolegice iz serije. A onda je zahvalio i kolegici, odnosno ljubavnici.

Glumac Ewan McGregor dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji Fargo. Sjajan glumac, no svojim govorom skrenuo je pozornost s vještina na činjenicu da je zahvalio bivšoj supruzi, djeci, ali i ljubavnici. Ewane, Ewane... Internet je odmah podivljao jer je u pobjedničkom govoru zahvalio svojoj ženi Eve Mavrakis, ali i Mary Elisabeth Winstead, s kojom je javno prevario istu tu suprugu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence na dodjeli Zlatnih globusa (FOTO: Getty) zanimljivo Trijumfi i skandali koji su obilježili glamuroznu noć: Neki ne znaju gdje će s nagradama, drugi ih odbijaju

"Želim zahvaliti Eve koja je stajala uz mene 22 godine i našoj djeci", a potom je McGregor u nastavku spomenuo i Mary. McGregor je s Eve dobio četvero djece, a u braku su bili od 1995. godine. Doduše, treba napomenuti da se ljubavnici Mary zahvalio u sklopu zahvale ljudima sa serije. Naime, Mary i Ewan su partneri u Fargu, pa ju je spomenuo kao i ostale kolege iz te sjajne serije.

Ipak, Twitter ne oprašta, pa su se mnogi zapitali kako je mogao u isti govor smjestiti i ženu i ljubavnicu i djecu. Ovo je prava omaška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene