Zanosna i dalje!

Jedna od najljepših žena svijeta posao je napustila zbog obitelji, a ovo je jedan od njezinih rijetkih izlazaka u javnost

Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: AFP) Eva Mendes (Foto: AFP) +6 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Mendes snimljena je u rijetkom izlasku u Beverly Hillsu bez djece i supruga Ryana Goslinga.

Otkako se povukla iz glume i posvetila obiteljskom životu, Eva Mendes (47) izbjegava medijsku pozornost i rijetko se pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Eva Mendes A, znači, tako... Ljepotica koja se povukla iz javnosti slučajno je potvrdila glasine o kojima se šuškalo već neko vrijeme?

Tako je paparazzi nikako nisu mogli propustiti kada je ovaj tjedan obilazila trgovine na Beverly Hillsu, a nije se uspjela sakriti ni ispod maske.

Prošetala je gradom u poprilično opuštenom izdanju, s nesređenom frizurom i u lepršavoj cvjetnoj haljini koja je naglasila njezinu zanosnu figuru, a iako već godinama nije glumila u filmovima, gotovo da se nije promijenila od vrhunca karijere kada je slovila i kao jedna od najljepših žena svijeta.

Podsjetimo, Eva se krajem devedesetih pojavila u videospotovima Willa Smitha i Pet Shop Boysa u kojima su je zapazili agenti za talente i tako je započela njezina holivudska karijera.

Prvi film u kojem je glumila bio je horor iz 1998. godine "Djeca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki", "Ghost Rider" te "Grijesi očeva", na čijem je setu 2011. godine upoznala svojeg današnjeg supruga, glumca Ryana Goslinga (40).

Par se vjenčao u strogoj tajnosti i nitko ne zna točno kada ni gdje, a Eva se nakon udaje odlučila posvetiti obiteljskom životu i napustiti glumu. Svoje prvo dijete, kćerkicu Esmeraldu, rodila je u 42. godini života, a dvije godine kasnije s Ryanom je dobila i kćer Amandu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

U rijetkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz javnosti u nekoliko je navrata naglasila da uživa u majčinstvu i da se, na žalost njezinih brojnih fanova, ne namjerava vraćati glumi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene