KONAČNA POTVRDA

Pokazali blizance! Iglesias i Kournikova ne kriju sreću: "Ovo su naša sunca"

Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) Galerija

Poznati pjevač Enrique Iglesias i njegova dugogodišnja djevojka Anna Kournikova svijetu su pokazali svoje blizance.

Samo mjesec dana nakon što su postali roditelji blizanaca Enrique Iglesias i Anna Kournikova objavili su prve fotografije svojih prinova. Slavni pjevač i bivša tenisačica fotografije sinčića Nicholasa i kćeri Lucy objavili su na Instagramu.

Pogledaj i ovo Anna Kournikova (Foto: Instagram) kemija je bila jasna! Prošlo je 20 godina od fatalnog poljupca pred kamerama koji im je promijenio život, odonda se o njima svašta šuškalo!

"Moje sunce", napisala je Anna uz fotografiju na kojoj ljubi prinovu, a isti opis stavio je i Enrique uz fotografiju na kojoj pozira s drugom bebom. Njihove objave rastopile su mnogobrojne obožavatelje koji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje, tim više što je par cijelu trudnoću čuvao od javnosti.

Inače, Enrique i Anna zajedno su već 16 godina, a upoznali su se na snimanju spota za pjesmu 'Escape'. Svoju vezu oduvijek su nastojali držati samo za sebe, stoga i ne čudi da su posljednju zajedničku fotografiju objavili prije više od godinu dana.

 

My Sunshine

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

 

A post shared by

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene