Ljepotica!

Sprijeda pristojna, ali kad se okrenula bila je to jedna sasvim druga priča o seksi izboru na koji se odlučila

Elsa Pataky Elsa Pataky Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elsa Pataky Galerija

Elsa Pataky za prikazivanje filma Interceptor u Sydneyu, odjenula je vrlo izazovnu kombinaciju s kojom je privukla itekakvu pažnju.

Španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky za prikazivanje filma Interceptor u kojem ona glumi glavnu ulogu odjenula je vrlo izazovnu kombinaciju, a pojavila se u pratnji svog supruga Chrisa Hemswortha koji se ovaj put našao i u ulozi producenta.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

Riječ je o dugoj crnoj haljini koja joj se pripila uz tijelo, a na leđima je imala duboki prorez. Primjetili smo kako Elsa nije odjenula grudnjak, ali je zato kombinaciju podigla crvenim ružem, nakitom s detaljima zmija i podignutom punđom s raspuštenim šiškama.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Chris i Elsa upoznali su se 2010. godine, a vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci iste godine i od tada su u sretnom braku. 2014. godine preselili su se iz SAD-a u Australiju, točnije u Byron Bay, gdje odgajaju 8-godišnju kćer Indiju Rose i 7-godišnje blizance Sashu i Tristana. Tamo su sagradili luksuznu megavilu čija se vrijednost procjenjuje na 30 milijuna dolara i njihov je dom iz snova.

Prije Chrisa Elsa je imala poprilično buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Michaelom Younom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Htio ju je iznenaditi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, no kada je stigao u hotel, imao je što vidjeti - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža te se odmah vratio kući.

S Adrienom Brodyjem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u New Yorku za rođendan. Zajedno su jedno vrijeme živjeli u tom stanu, no 2009. godine ljubav među njima je pukla. Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Chrisa.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +19 Ivana Knoll Celebrity Najseksi hrvatsku navijačicu zbog ovih golišavih prizora u Miamiju povezali su s Lukom Modrićem!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts +0 Will Poulter Nekad i sad Nekad slatki dječak danas je seksi zavodnik: Njegove najnovije fotke s plaže sve su ostavile u nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene