Kakav odabir!

Supruga miljenika žena u haljini s dva opaka proreza morala je dobro paziti da ne napravi krivi potez, ukrala show na crvenom tepihu!

Elsa Pataky Elsa Pataky Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 1 Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky - 2 Elsa Pataky Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) +0 Elsa Pataky Galerija

Elsa Pataky i Chris Hemsworth stigli su zajedno na premijeru njegova filma "Thor: Love and Thunder" u Los Angelesu, a lijepa glumica je u seksepilnoj kreaciji ukrala svu pažnju.

Španjolska glumica i supruga holivudskog miljenika Chrisa Hemswortha, Elsa Pataky zablistala je na premijeri njegovog novog filma "Thor: Love and Thunder" i to u seksepilnoj kreaciji zbog koje su svi gledali u nju.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

45-godišnja Elsa za tu je priliku odabrala bijelu haljinu s dekolteom do pupka, ali i visokim prorezom koji je otkrivao njezine vitke noge. Ispod haljine nije nosila grudnjak, a morala se pažljivo namještati pred fotografima kako im slučajno ne bi pokazala više no što je planirala.

Chris i Elsa upoznali su se 2010. godine, a vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci kasnije i od tada su u sretnom braku. 2014. godine preselili su se iz SAD-a u Australiju, točnije u Byron Bay, gdje odgajaju 9-godišnju kćer Indiju Rose i 8-godišnje blizance Sashu i Tristana. Upravo tamo su sagradili luksuznu megavilu čija se vrijednost procjenjuje na 30 milijuna dolara i njihov je dom iz snova.

Prije Chrisa Elsa je imala poprilično buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Michaelom Younom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Htio ju je iznenaditi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, no kada je stigao u hotel, imao je što vidjeti - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža te se odmah vratio kući.

S Adrienom Brodyjem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u New Yorku za rođendan. Zajedno su jedno vrijeme živjeli u tom stanu, no 2009. godine ljubav među njima je pukla. Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Chrisa.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +5 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač u badiću s hrabrim donjim dijelom postala atrakcija u Vegasu: "Treba se dobro osunčati s obje strane"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u "golom" bikiniju istaknula bujnu pozadinu, ali izgleda da se baš nije čuvala sunca: "Auu, bit će guljenja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene