postao predmet sprdnje

Evo kako je najbogatiji čovjek na svijetu odgovorio hejterima koji su ga ismijavali zbog njegova izgleda bez majice!

Elon Musk Elon Musk Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Natasha Bassett, Elon Musk Stjepan Hauser i Elon Musk Elon Musk Elon Musk - 4 +3 Elon Musk - 3 Galerija

Elon Musk odgovorio je na negativne komentare na račun njegovog izgleda u kupaćem kostimu, evo što je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu rekao.

Elon Musk kao i ostale zvijezde uživa u ljetnim mjesecima i toplini provodeći vrijeme na plaži i u moru, a otkako paparazzi objavili njegove fotografije bez majice, Elon je postao predmet sprdnje.

Pogledaj i ovo Elon Musk Slike govore više od riječi! Fotografije najbogatijeg čovjeka na svijetu s godišnjeg odmora pravi su hit na društvenim mrežama, pogledajte zašto!

Za razliku od ostalih poznatih osoba, Musk nema isklesanu figuru i preplanuli ten, a to su primijetili i brojni korisnici društvenih mreža koji su se na njega okomili komentarima.

Međutim, Musk im nije ostao dužan je je na tweetove ubrzo odgovorio na svoj način.

''Haha čovječe, možda bih trebao češće skidati majicu! Sloboda bradavicama!'' napisao je status.

Elon je na jahti pokazao izuzetno svijetlu put i pokoju kilu više za koju milijarder, očito, ne mari, a brojni komentatori odmah su krenuli u napad. Muska su nazivali raznim imenima: duhom Casperom, bijelom tehnikom, ali i da izgleda kao kuhana piletina.

Fotografije s Mikonosa ubrzo su postale hit, ali Elon se vratio kući pa će hejteri na Tweeteru morati malo pričekati do sljedećeg Muskovog skidanja majice.

Pažnju je na jahti ukrala i tajanstvena djevojka koja se zabavljala s Muskom i njegovim prijateljima, za koju se na kraju ispostavilo da je riječ o poznatoj modnoj dizajnerici Sarah Staudinger, koja je nova supruga Arija Emanuela, izvršnog direktora jedne od najvažnijih holivudskih agencija za talente Endeavour.

Musk je nedavno okončao svoju vezu s Natashom Bassett, a nešto ranije objavljeno je da je u tajnosti dobio drugo dijete s bivšom djevojkom i glazbenicom Grimes samo tri mjeseca nakon što su prekinuli.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 +23 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković istaknula je bujni dekolte na novoj fotki, no njezine pratitelje ipak je očaralo nešto drugo 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 +12 Petar Grašo - 1 Celebrity Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene