Godi joj razvod?

Pogledajte fotografije zbog kojih su Ellu Dvornik zamijenili s Kolindom, ali i zaključili da se skroz proljepšala!

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 4 +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik pokazala je na društvenim mrežama formu na kojoj neumorno radi, a zbog fotografija koje je objavila dobila je i zanimljivu usporedbu.

Ella Dvornik je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu podijelila jednu svoju jutarnju fotografiju i pokazala kako ona započinje dan, a onda dobila niz komplimenata kako se proljepšala te jednu zanimljivu usporedbu.

Ella na fotografijama pozira u kratkim hlačicama i rezanoj majici, a u kojima je njezina vitka figura došla do izražaja, pa ju je jedna pratiteljica usporedila s našom bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Proljepšala si se Ella", "Bože, učini mi se Kolinda na ovoj drugoj fotki. Reko, zar je toliko smršavila", "Zagrcnula mi se kava nakon tvojih slika, super sam", "Divna si", "Predivna lutko", "Bomba", "Wow, prezgodna", pohvalili su je pratitelji.

Nalikuje li Ella Dvornik na Kolindu Grabar-Kitarović?

  • Ella je ista Kolinda!
  • Nimalo si ne nalikuju!

Ukupno glasova:

A u komentarima joj se javila i mama Danijela Dvornik pa ju upozorila na jednu stvar: "Joj Ella , zahvaljuj mi se svakog dana za te noge!".

Ella je neki dan pokazala i koliko uživa u čarima roditeljstva i podijelila video u kojem je pokazala kako obavlja posao zubić vile dok Balie i Lumi spavaju. Prvo se našalila i objavila fotografiju na kojoj je napisala - da idući stori nije namjenjen mlađima od 11, a onda je snimala kako ispod jastuka uzima zubić koji je bio spremljen u maramicu, a za nagradu je ostavila novčanicu od deset eura.

Ella i Charles dijele roditeljske obveze, zajedno sudjeluju u odgoju svojih djevojčica i zajedno žive, a sve to dok su u procesu razvoda. Da se razvode potvrdila je sama Ella, i to nakon što su proveli zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja o toj temi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina u mrežastom topu bez grudnjaka i minici poručila: "Inače mogu biti normalna, ali...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 +18 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Celebrity Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene