Dobila podršku

Ella Dvornik otkrila što misli o novim najavljenim mjerama, jedna joj stvar posebno nije jasna: "Čekajte malo, zbunjena sam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik na društvenim se mrežama oglasila o skorašnjem Adventu u gradu Zagrebu i najavljenim novim mjerama protiv koronavirusa.

Naša uspješna influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama često komentira aktualne situacije i prati što se događa pa je tako priznala da je ostala zbunjena nekim najavljenim mjerama Nacionalnog stožera koje bi uskoro trebale biti provođene.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

Najviše ju je zaintrigirala situacija s mogućim zatvaranjem ugostiteljskih objekata i skorog otvaranja Adventa u Zagrebu.

"Čekajte, zbunjena sam malo. Advent u Zagrebu počinje u subotu, a najavljuju zatvaranje restorana i kafića?!? Znači, možeš biti na Zrinjevcu s ljudima i piti i jesti ili samo stajati i kupovati suvenire, ali ne možeš biti na nečijoj terasi?!?" napisala je Ella u statusu na svojoj stranici na Facebooku.

Cekajte 🙈 zbunjena sam malo: Advent u Zagrebu krece u Subotu, a najavljuju zatvaranje restorana i kafica?!? Znaci...

Objavljuje Ella DvornikSrijeda, 25. studenoga 2020.

Njezinu su objavu do ovog trenutka lajkale gotovo četiri tisuće ljudi, a stotine su svoje razočaranje i nezadovoljstvo izrazile u komentarima, ali i zbunjenost.

"Pa zar nisu rekli da nema Adventa ove godine?", "Čitala sam da nema na Adventu hrane ni pića, nego nekoliko mjesta za slikanje i to je to, bezveze", "Jeste sigurni da će biti kućica? Mislim da samo neka kulturna događanja idu", "Svi smo zbunjeni, Ella. Ovo se 'struka' s nama poigrava", "Vama je advent kuhano vino, fritule i slične gluposti koje nemaju veze s adventom ili došašćem. Došašće je u srcu, a ne za nekim šankom", neki su od komentara koje je dobila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene