A tu su i čudni snovi

Ella Dvornik otkrila je zanimljiv trik ugostitelja koji je primijetila u Monte Carlu: "Šta je Balkanci, niste se sjetili?"

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +28 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik sa suprugom Charlesom uživa u Monte Carlu, odakle dijeli fotografije i videa na svojem profilu na Instagramu.

Influencerica Ella Dvornik posljednjih nekoliko dana uživa u Monte Carlu sa svojim suprugom Charlesom, a kako se provode, pokazala je svojim vjernim pratiteljima na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Supružnici su se tamo otputili na vjenčanje prijatelja, a Ella je iskoristila i priliku da pokaže kako izgleda tamošnji način života. Osim fotografija u badiću kojima je pokazala isklesanu liniju, zaintrigirala je prizorom kojim je pokazala kako se poslužuju pića i kojim se trikovima služe njihovi ugostitelji. 

"Kako kradu u Monte Carlu? Šta je Balkanci, niste se sjetili?" napisala je uz video u kojem pokazuju kako se količina pića u čaši vizualno povećava zahvaljujući velikom komadu leda koji ubacuju u nju.

Ella je nedavno prepričala i svoja tri sna koja je sanjala pa poručila obožavateljima kako se nada da nije jedina koja ima takve "bolesne" snove.

"Postapokalipsa i zombiji. Ubijaju ih jedino 'nail gunovi', ja nalazim lijek koji ih može vratiti u ljude, ali samo se može aktivirati ako je jedna određena osoba prisutna, a to nisam ja. Ugl puno pucačine i tak", napisala je za prvi san.

Ajmo dalje, nastavila je s drugim snom.

"Psi hodaju s klistirima u guz*** koji su im spojeni na ruksak vode koji ih konstantno pročišćava i zatim filtrira tu istu vodu i tako u krug", objasnila je Dvornik za drugi san. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

A onda je došao red i na treći san.

"Porađam neku ženu u kadi, dijete nakon dva sata postane 26 godišnji muškarac i ne prestaje me pratiti gdje god idem", ispričala je pa dodala za kraj: "Ne znam da li drugi imaju ovako bolesne snove, al nadam se da nisam jedina".

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Nielsen - 3 Brigitte Nielsen - 4 Brigitte Nielsen - 5 Brigitte Nielsen - 1 +17 Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Celebrity S petim suprugom dobila je dijete u 55. godini, a bila je u braku i s poznatim snagatorom koji se nedavno rastao

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +19 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene