More komplimenata

Domaća influencerica pokazala novi imidž, fanovi oduševljeni: "Ne da si prelijepa, nego nemam riječi"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik odlučila je obojiti kosu u vatreno crvenu boju.

Hrvatska influencerica Ella Dvornik, poznata po čestim promjenama imidža, odlučila je daje pravo vrijeme za nešto novo.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Tako se na Instagramu pohvalila novom bojom kose, vatrenom crvenom, ali i ekstenzijama koje je dala ugraditi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

"Ugrađeno mi je 100 ekstenzija, malo za dužinu, malo za volumen, malo za promjenu", napisala je Ella uz objavljenu fotografiju.

Ellinim se obožavateljima promjena svidjela pa su je pohvalili u komentarima.

"Vrh, vrh, vrh", "Jel ima koja boja da tebi ne paše", Ne da si prelijepa, nego nemam riječi", "Najbolja dosad", "Top boja", samo su neki od komplimenata koje je dobila. 

Osim kose, Ella se nedavno odlučila i na jednu drastičniju promjenu. Naime, operirala je nos iz isključivo estetskih razloga, a o svemu je javno progovorila na društvenim mrežama. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Wyman Foto: Profimedia) Bill Wyman i Mandy Smith (Foto: Profimedia) Bill Wyman i Mandy Smith (Foto: Profimedia) Bill Wyman Foto: Profimedia) +2 Bill Wyman Foto: Profimedia) Celebrity On je imao 52, a ona 18 godina kad su se vjenčali: Glazbenik danas žali jer se upustio u taj brak

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene