Pun pogodak!

Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Galerija

Eiza Gonzalez snimljena je prilikom odlaska na trening u jednu od omiljenih teretana u Los Angelesu, gdje radi na svojoj liniji.

Meksička glumica Eiza Gonzalez pobrinula se da jedan od njezinih odlazaka u teretanu bude bude itekako primijećen, i to zahvaljujući vrućoj sportskoj kombinaciji koju je odabrala za tu priliku.

Pogledaj i ovo showbuzz Krenula dalje lagano Još donedavno je razmjenjivala vruće poljupce s bivšim kao da sutra ne postoji, ali navodno ga je već zamijenila s drugim

Za 31-godišnjom ljepoticom okreću se svi, gdje god da se pojavi, pa bilo to i nasred ulice, a pogotovo ako na sebi ima samo vruće hlačice i sportsku majicu koji otkrivaju njezinu besprijekornu formu na kojoj marljivo radi napornim treninzima. No bilo je i onih koji su na njezinim nogama uočili sitne nesavršenosti poput celulita koji se nije trudila sakriti, a zašto i bi. 

Eiza se proslavila u rodnom Meksiku, gdje je glumila u nekoliko televizijskih sapunica, nakon čega su joj počele pristizati i ponude iz Hollywooda, koje naravno nije odbila. Glumila je tako u seriji "Od sumraka do zore", a zapaženu je ulogu ostvarila i u filmovima "Vozač", "Bloodshot" te "Brzi i žestoki".

Prošlog ljeta plijenila je pažnju zbog romanse sa slavnim kolegom Timotheejem Chalametom, s kojim je uživala na odmoru u Cabo San Lucasu, no čini se kako ta ljubav nije dugo potrajala, pa je nedugo nakon toga uhvaćena s manekenom Dustyjem Lachowiczem.

Prije veze s Timotheejem Eizu su povezivali s Lukeom Braceyjem, Joshom Duhamleom, Calvinom Harrisom, Malumom, D.J.-em Cotronom i Liamom Hemsworthom, s kojima također nije našla sreću u ljubavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene