samo ležerno

U predahu od ljubakanja s novim dečkom prošetala u bijeloj majici ispod koje nije nosila grudnjak

Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Galerija

Eiza Gonzalez prije nekoliko je dana otkrila da je u vezi s glumcem Timotheejem Chalametom, a paparazzi su je uhvatili u šetnji Los Angelesom.

Glumica Eiza Gonzalez posljednjih je dana bila tema tabloida zbog nove ljubavi Timotheea Chalameta, a paparazzi prate svaki njezin korak. Fotografirali su je kada je prošetala Beverly Hillsom, a lijepa glumica istaknula je svoju zavidnu figuru.

Pogledaj i ovo Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Pun pogodak! Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

30-godišnja glumica preko lica je imala zaštitnu masku te se sakrila iza sunčanih naočala, a na sebi je imala bijelu majicu ispod koje nije nosila grudnjak. Prošetala je u ležernom izdanju, a zbog odabira odjevne kombinacije svi su se okretali za njom.

Gonzalez se glumom počela baviti još u Meksiku, gdje je bila zvijezda nekoliko sapunica, nakon čega su joj se otvorila i vrata Hollywooda. Glumila je u seriji "From Dusk till Dawn: The Series", zatim i u filmu "Baby Driver".

Prije veze s Chalametom, s kojim su je nedavno uhvatili na odmoru u Meksiku, Eiza je pozornost privukla vezom s glumcem Joshom Duhamelom koja je započela ubrzo nakon njegovog razvoda s pjevačicom Fergie.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene