ima 29 godina

Otišao u mirovinu na vrhuncu slave, pa mjesecima uspješno skrivao da će postati tata

Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty Images) +0 Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Galerija

Ed Sheeran i Cherry Seaborn su u braku od 2018. i jako se vesele prvom djetetu.

Glazbenik Ed Sheeran (29) i supruga Cherry Seaborn (28) očekuju prvo zajedničko dijete. 

Pogledaj i ovo Faris Pinjo, TLZP - 5 "Pa to je to!" Poslušajte kako to zvuči kad Ed Sheeran zapjeva Halida Bešlića, a u sve je upleten i Robert Prosinečki!

Kako piše britanski The Sun, par je lijepu vijest dočekao s velikim veseljem, a Cherry bi uskoro trebala roditi. Naime, uspješno su tajili trudnoću cijelo vrijeme u čemu im je pomogla karantena zbog koronavirusa. 

Informaciju o prinovi su otkrili prijatelji supružnika koji žive u svom luksuznom domu u Soffolku. "Ed i Cherry su oduševljeni. Jako su uzbuđeni, no sve su tajili i zadržali u privatnosti. Karantena im je bila savršena izlika da ne izlaze puno van i nitko nije posumnjao. Kako se termin poroda jako približio i sve su uzbuđeniji, počeli su govoriti prijateljima i obitelji", ispričali su za The Sun. 

"Obavljaju posljednje pripreme za dolazak bebe, a očekuje se kasnije ovog ljeta. To je zaista sretno vrijeme i njihove obitelji su ushićene zbog njih te ne mogu dočekati da upoznaju prinovu", dodali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is the final video from my no.6 collaborations project, it's for Put It All On Me feat @ellamai, enjoy x (link in bio)

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Inače, prošlog prosinca uoči Božića je Ed objavio na Instagramu da uzima pauzu od glazbe nakon što je dvije i pol godine proveo na turneji. Objasnio je da će se posvetiti supruzi, putovati, pisati i čitati te da ga neće biti na društvenim mrežama.

Sheeran i Cherry se poznaju još iz djetinjstva, a on je bio uvijek zaljubljen u nju. Nakon što su išli skupa u srednju školu, ona je otišla na studij u Ameriku i nije se ništa razvilo među njima. Kad se vratila u Veliku Britaniju, 2015. su započeli vezu. 

Edovo bogatstvo se procjenjuje na 200 milijuna dolara i najbogatiji je britanski glazbenik mlađi od 30 godina. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene