''namontirana savršeno!''

Zgodna Ecija našla se na meti svojih prijatelja zbog izgleda: ''Došla komplekse ljudima nabijati!''

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Ecija Ojdanić, Jelena Miholjević, Marko Torjanac Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +1 Ecija Ojdanić - 3 Galerija

Ecija Ojdanić pozirala je u neobičnoj haljini, a komentari na njezinu savršenu figuru sve su nasmijali.

Naša glumica Ecija Ojdanić spremila se za jedan ''GOOD fest'' u Drnišu, a za prigodu je odjenula haljinu bez naramenica neobičnog oblika, ali i uzorka.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Sve to kombinirala je uz roze štikle i duge naušnice s kristalićima, a kombinaciju je dodatno podigla crvenim ružem i kosom začešljanom unatrag.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Pratitelji na njezin outfit nisu ostali ravnodušni pa su kreativni komentari nasmijali sve obožavatelje.

''Došla komplekse ljudima nabijati'', napisala je jedna pratiteljica.

''Namontirana savršeno'', ''Divna uvijek'', pisali su drugi, a jedan se pratitelj našalio i da ne ide unatrag jer je tik iza nje bio bazen.

Za našu glumicu godišnji odmor već je završio, a od njega se oprostila fotografijom u bazenu.

Ispod fotografije na kojoj pozira ležeći u bazenu odjevena u plavi badić s crnim točkama koji je istaknuo njezino bujno poprsje i istreniranu figuru napisala je: "Gotovo je s odmorom, kreće tarapana! Da sam mogla još koji dan ovako, mogla sam. Ali, treba biti zahvalan, i na odmoru, a i na divnim poslovnim izazovima koji slijede".

Ecija je posljednjih godina postala strastvena trkačica i tako je svoju liniju dovela do savršenstva, a i na tom polju niže uspjeh za uspjehom.

Posljednjih mjeseci gledali smo je u popularnoj seriji "Kumovi", u jednoj od glavnih uloga, a Nova TV planira emitirati i nove nastavke nakon ljetne pauze.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 +15 Petar Grašo - 1 Celebrity Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Corinna i Gina Schumacher - 2 Corinna i Gina Schumacher - 3 Corinna i Gina Schumacher - 5 Corinna i Gina Schumacher - 1 +5 Corinna i Gina Schumacher - 2 Celebrity Supruga Michaela Schumachera prvi put u javnosti nakon optužbi da širi laži o stanju zvijezde Formule 1

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene