Vrlo jednostavno

Srce jedne od najljepših Hrvatica htjeli bi osvojiti mnogi muškarci, a ona je sada konačno otkrila kome to može poći za rukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić na društvenim je mrežama otkrila kakvog muškarca u životu priželjkuje.

Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić već je neko vrijeme slobodna što se tiče ljubavnog života, no na društvenim mrežama svojim obožavateljima i pratiteljima daje do znanja kako se nada iskrenoj ljubavi koju bi uskoro voljela pronaći uz muškarca svojih snova.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

A kakav bi on trebao biti, otkrila je ovih dana na Instagramu, gdje je podijelila jedan zanimljiv citat.

"Ne želim princa na bijelom konju, želim čudaka koji će me nasmijavati", piše u objavi koju je Ecija podijelila.

Njezina posljednja ljubavna veza koja je poznata javnosti je ona s nogometašem Nikolom Pokrivačem od prije godinu dana, koja je neslavno završila iako je par djelovao jako zaljubljeno i često su dijelili zajedničke fotografije.

Njihova je romansa zaintrigirala domaću javnost, no da im nije suđeno, postalo je jasno kada se Nikola nije bio pojavio na proslavi njezina 33. rođendana, koji je ona proslavila uz bliske prijatelje u jednom zagrebačkom restoranu, nakon čega je obrisala i njihove zajedničke fotografije.

"Happily ever after je tu. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratiti natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama", zaključila je tada Ecija.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene