uživa u karanteni

Pop zvijezda pozirala u bijeloj majici bez grudnjaka nakon što se pohvalila da će postati teta

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa trenutačno je u vezi s Anwarom Hadidom, bratom slavnih manekenki Gigi i Belle, a komentirala je i kako je sretna što će postati "teta".

Pjevačica Dua Lipa na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u bijeloj majici bez grudnjaka, a fanove je oduševila svojom ljepotom, što su i pohvalili.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

24-godišnja pop zvijezda nedavno je postala jedna od najplaćenijih pjevačica na svijetu, a otkrila je i kako je u vezi s Anwarom Hadidom, bratom manekenki Gigi i Belle Hadid. Dua Lipa je priznala da je presretna što će postati "teta" nakon što je Gigi objavila da je pet mjeseci trudna i čeka dijete s dečkom Zaynom Malikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

on the days we got so spoilt with sunshine

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Kaže i kako nije te vijesti tajila predugo te je otkrila da je za Giginu trudnoću saznala tek nekoliko dana prije nego što je par potvrdio da čeka bebu.

Britanski mediji su prije nekoliko dana objavili kako je Dua Lipa u protekloj godini zaradila duplo više novca nego godinu prije, a već sada je u društvu glazbenih veterana poput Stinga, Micka Jaggera i Eltona Johna što se tiče stanja na računu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Naš popularni nogometaš i njegova supruga objavili emotivne posvete kćeri za četvrti rođendan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene