Pomireni i sretni

Prošlog ljeta uhvaćen je s drugom u klinču, no ona mu je sve oprostila

Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Profimedia) Dua Lipa i dečko (Foto: Instagram) Dua Lipa i dečko (Foto: Instagram) Isaac Carew (Foto: Instagram) +0 Isaac Carew (Foto: Instagram) Galerija

23-godišnja pjevačica Dua Lipa godinama ljubi kuhara i manekena Isaaca Carewa.

2018. je za mladu pjevačicu bila ludo dobra godina.

Pogledaj i ovo Dua Lipa Idete? Dua Lipa dolazi u Hrvatsku! Potvrdila je datum početkom lipnja, ulaznice uskoro u prodaji

Radi se o 23-godišnjoj pjevačici Dua Lipi koja je podrijetlom s Kosova te ponosno ističe svoje korijene. Mlada pjevačica u prošloj je godini pokorila glazbeni svijet, a tu su i brojne modne suradnje koje je ostvarila i kojima je samo povećala bankovni račun.

A nakon uspješne poslovne godine, na red je stigao zasluženi odmor. Atraktivna brineta tako se na nekoliko dana uputila u sunčani Miami u kojem se odmarala, a gdje drugdje, nego na plaži, a pažnju je privlačila u žutom bikiniju. No, dio medijskog kolača svakako je uzeo i njezin dečko Isaac Carew koji je od nje stariji 9 godina.

Podsjetimo, pjevačica i maneken zajedno su bili 3,5 godine kada su prekinuli 2017. godine, no jedno bez drugoga izdržali su do početka 2018. godine.

Šest mjeseci od pomirenja, maneken je uhvaćen u klinču s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu u Londonu, a da stvar bude gora, u pozadini je svirala pjesma njegove djevojke "One Kiss".

U to vrijeme Dua je imala koncert u SAD-u ni ne sluteći što se događa. No, čini se kako mu je sve oprostila, a par je u Miamiju izgledao sretno i zaljubljeno. Isaac je školovani kuhar koji se može pohvaliti i vlastitom kuharicom "The Dirty Dishes" koju je njegova djevojka vjerno reklamirala, što ne čudi, obzirom na milijunsku publiku.

Duo često objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, pa ako su među njima i postojali kakvi problemi, oni su stvar prošlosti. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Vranković (Foto: Instagram) Jakov Vranković (Foto: Instagram) Jakov Vranković (Foto: Instagram) +0 Jakov Vranković (Foto: Instagram) Celebrity Ovaj će domaći rukometaš sigurno postati novi miljenik žena

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) +4 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) Celebrity Rijetki izlazak jednog od najljepših parova svijeta zasjenile njezine prekrasne noge

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ronaldo (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Barack Obama 4 (Foto: Alexander Eriksson / Oslo Business Forum) Mark Zuckerberg (Foto: AFP) +0 Justin Bieber (Foto: Getty Images) Celebrity Ovo su najpopularniji muškarci na društvenim mrežama: Pratite li kojeg od njih?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene