Kako su lijepi!

Rijetki izlazak jednog od najljepših parova svijeta zasjenile njezine prekrasne noge

Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Penn Badgley (Foto: Getty) +0 Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o holivudskom paru Blake Lively i Ryanu Reynoldsu koji su se prvi put sreli 2010. godine.

Njihova ljubavna priča je gotovo filmska.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Ovo mu je već tradicija! Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Radi se o holivudskom paru Blake Lively i Ryanu Reynoldsu koji su se prvi put sreli 2010. godine na setu filma "Green Lantern", no u to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima.

Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson.

Duo je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije, Blake je prekinula vezu, a Ryan finalizirao razvod. Nakon nekoliko mjeseci izašli su na dupli spoj.

"Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre unatoč okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj", otkrio je markantni glumac, a samo godinu dana kasnije par se vjenčao.

Danas imaju dvije kćeri, za njih se sve ove godine nije vezao niti jedan jedini skandal. Javnost ih često naziva savršenim parom, no oboje skrivaju intimu koliko god je to moguće. Tako se par ne pojavljuje često zajedno na službenim događanjima, no kad god se pojave, izazovu pravu histeriju.

Jednako je tako bilo prošlog četvrtka u New Yorku gdje su prisustvovali privatnom prikazivanju filma "Mary Poppins Returns at Feinstein's/54". I dok je Ryan blistao u elegantnom, plavom odijelu, ponovno su sve oči bile na njegovoj supruzi koja opravdano nosi i laskavu titulu holivudske modne ikone.

Glumica je u zanimljivoj blejzer haljini i štiklama istaknule vitke noge po kojima je itekako poznata, pa ne čudi da se 11 godina stariji Ryan čitavu večer nije odvajao od zgodne supruge. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +4 MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Celebrity Kakva promjena! Pogledajte kako je uskoro bivši bračni par milijardera izgledao na početku veze

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Sabatini (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Gabriela Sabatini (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Gabriela Sabatini (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Gabriela Sabatini (FOTO: Instagram) +0 Gabriela Sabatini (FOTO: Instagram) Celebrity Sjećate se ove teniske zvijezde? Po njoj su radili lutke, bila je san mnogih muškaraca, a danas izgleda bolje no ikad

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +5 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Celebrity Najbogatiji čovjek na svijetu ljubavnici je slao golišave fotografije, seksi poruke i vodio je na luksuzna putovanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene