Žiri jednoglasno odlučio:

Show ''Ples sa zvijezdama'' prvi su napustili Ana i Mario: ''Nismo ovo očekivali, ali hvala svima''

Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) +1 Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Galerija

Iza nas je druga emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' u kojoj nas je napustio prvi par. U plesnom dvoboju gledali smo Marka Grubnića i Elu Vuković te Anu Vučak Veljaču i Marija Ožbolta, a prema odluci žirija, s nama nažalost više neće plesati Ana i Mario.

Jedanaest parova imalo je samo sedam dana za pripremu nastupa u kojima smo uživali u drugoj spektakularnoj emisiji ''Ples sa zvijezdama'', a iz natjecanja je ispao i prvi par, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt. Iako se žiriju njihov ovotjedni nastup svidio više no izvedba prošlog tjedna, konačan zbroj bodova, u koje ulaze i ocjene žirija i glasovi publike, doveo je ovaj par zajedno s Markom Grubnićem i Elom Vuković do napetog plesnog dvoboja.

Pogledaj i ovo Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Sonja ide dalje Uplakana Nives oprostila se od ''Plesa sa zvijezdama'': ''Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće''

Dok je devet parova bilo pošteđeno ulaska u plesni dvoboj, u njega su se ipak morali upustiti zvijezde showa Marko i Ana sa svojim plesnim partnerima, a zadan im je plesni stil ch-cha-cha. Jednoglasnom glasovanjem žiri je odlučio u showu zadržati Marka Grubnića i Elu Vuković koji su se u drugoj emisiji predstavili quickstep koracima

Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt prvi je par koji je napustio show 'Ples sa zvijezdama'. 

"Nismo očekivali ovo večeras. Veselili smo se plesovima koje smo htjeli plesati u sljedećim emisijama. Hvala našim navijačima koji su nas pratili i glasovali za nas. Puno sreće drugim parovima u showu", izjavili su Ana i Mario nakon ispadanja.

 

Drugu emisiju otvorili su Damir Kedžo i njegova partnerica Helena Janjušević otplesavši sambu. Publika je sudeći po aplauzu bila poprilično zadovoljna kao i plesni dvojac. Ukupan broj ocjena koji su dobili za nastup je 28.

"Gledao sam te cijelo vrijeme Damire. Osjetio sam duh sambe, bilo je jako dobro. Pokazao si da imaš ritma u sebi. Bili ste nabrijani u pozitivnom smislu. Ukupan dojam, fantastičan. Siguran sam da ćemo te gledati i drugi tjedan", izjavio je Nicolas. Damira je pohvalio i Dinko koji mu je rekao da je pokazao pravu sambu, a Tamari se svidjelo što vidi napredak kod njega. 

''Uživaš dok plešeš. I imaš zmaja od žene pokraj sebe", zaključila je Tamara, a i Almira se složila da je pjevač bio sjajan. 

''Uspio si sve napraviti. U svakom slučaju, bravo", rekla je Almira.

Marko Grubnić i Ela Vuković otplesali su quickstep i još jednom odlično zabavili sebe i publiku. Žiri im je dodijelio 25 bodova.

"Ta energija koja je prštala iz vas je malo prešla u krivi smjer. Bilo je dosta grešaka u koracima, ali to je u plesu tako. Nadam se da ćete proći", sumnjiv je bio Dinko, dok je Tamara bila sigurna da ćemo ih opet gledati. 

''Malo te trema pojela, ali veselim se idućem standardnom plesu", poručila je Tamara, a istog je mišljenja bila i Almira. 

''Ovo je forma u kojoj moraš biti fenomenalan. Ali ja bih popila čaj s vama", izjavila je Almira, a za Nicolasa su oni bili preslatki. 

"Kao dva bombončića", zaključio je Nicolas.

 

Treći su nastupili Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić koji su ovoga puta pripremili jive, a zbroj ocjena koje im je žiri dodijelio je 32 boda.

"Viktorija, imaš divne noge, koje divno plešu. Jako si talentirana i to mi je genijalno", zaključila je Tamara, dok je i Almira primijetila da je uživala u svakom koraku. Za Nicolasa su oni odlična kombinacija. 

''Viktorija, s lakoćom si obavila sve pokrete koje jive zahtjeva", zaključio je Nicolas. 

"Bio je to pravi, čisti jive. Marko, iskoristio si te predivne duge noge i to se isplatilo. Samo tako dalje, bravo", komentirao je Dinko u svom stilu. 

Posebno emotivan nastup imali su Ivan Šarić i Paula Jeričević koji su otplesali engleski valcer na pjesmu "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića. Posebno iznenađenje za Ivana bila je njegova djevojka Korana Gvozdić koja se pojavila na pozornici i dala mu ocjenu 10, a sveukupan broj ocjena žirija bio je 31. 

"To je zaista bilo fantastično. Ivane, oduševio si me. Bravo za sve", rekla je Almira.

"Iz šlampavog cha cha cha u elegantnog plesača. Svaka Čast! Stvarno sam oduševljen. Paula jako pametno odigrano što se koregorafije tiče. Oduševljen sam", izjavio je Nicolas.

"Pojavio se jedan gospodin zahvaljujući Pauli. Moram biti zadovoljan", zaključio je Dinko. 

"Ti si takva faca! Plešeš predivno, mekano se krećeš, ne vidi se umor kod tebe što je jako bitno", bila je zadovoljna Tamara.

 

Koja transformacija: Vrckavo, temperamentno i divlje!

Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić svojom su izvedbom sambe oduševili publiku u studiju i zaradili gromoglasan aplauz, a ukupan zbroj ocjena od žirija bio je 27 bodova

"Po meni ste opet jako lijepo otplesali'', poručio im je Nicolas, a Dinko im je udijelio neke savjete. 

"Izražaj je bio dobar, emocije su bile dobre. Sveukupno mi je od sambe falio taj kick, okreti izvrsni ali oslobodite gornji dio tijela", bio je stručan. 

"Josipa, mislim da vam bolje leže standardni plesovi. Vidjet ćemo kako će se dalje razvijati situacija. Malo ste mi pogubljeni kad ste van Damirove kontrole", zaključila je Tamara.

"Ovo je vrlo težak ples. Josipi više pašu standardni plesovi ali ovo je izazov. Mislim da je bilo dobro, čestitam vam. Budite malo slobodniji u bokovima, otvoreniji u gornjem tijelu i bit će sve super", zaključila je Almira.

Nakon valcera u prvoj emisiji, Sonja Kovač i Gordan Vogleš večeras su otplesali cha cha cha i zapalili podij svojim nastupom za koji su nagrađeni sa sveukupnim brojem ocjena 28. 

"Iz bečke spavačke sobe, u vrući cha cha cha s Kube. Sve pohvale",  rekao im je Dinko, dok im je Tamara poručila kako bi htjela vidjeti malo više eksplozivnosti.

Davor Garić i Valentina Walme prvim su nastupom zapalili atmosferu u studiju, a i večeras su otplesali strastveni tango za što su nagrađeni s gromoglasnim ovacijama od publike i s 30 bodova od žirija.

"Gariću, tebi puno više leži tango nego rumba. Bio si odličan danas. Ritmički točni, imaš lijepo držanje, možda da budeš samo malo više centar partnerici. Ali bio si puno bolji nego prošli put", zaključila je Tamara.

Almira se našalila. 

"Malo sam razočarana, mislim da samo imali dogovor. Prije nego te bacila, trebao si imati hlače na čičak koje bi onda skinuo. Ali moram reći da si bio sjajan, zadovoljna sam s plesnim koracima. Izvrsno si prizemljen za tango", rekla je Almira.

"Čestitam i priznajem, imaš bolji torzo od mene. Jako sam zadovoljan s vama večeras. Imali ste tipične brze, male korake koje tango zahtjeva. Čvrsto si držao partnericu, gledao sam vas s leđa i imali ste lijepi križ. Na pravom ste putu, sretno dalje", poručio im je Nicolas.

"Puno je bolje bilo nego u prošloj emisiji. Zadovoljan sam jako, pametna koreografija i pokazali ste da vam ova vrsta plesa paše", izjavio je Dinko.

Kakav ritam: Brzo, uvježbano - ma oni jednostavno pršte od sreće!

Jive su otplesali Slavko Sobin i Gabriela Pilić i odlično zabavili publiku. Žiri ih je nagradio s 33 boda.

"Zbilja ste razvalili, dobro da niste ovaj krevet razvalili. Super je energija bila i kontakt između vas. Ja bih još luđe to malo, ali sve skupa odlično", poručila im je Almira, a Dinko nije oduljivao već im je samo rekao da su ga oduševili. 

Tamari je to bilo genijalno i precizno. 

''Samo moraš puno trenirati i bit ćete top", poručila je Sobinu. 

Nives Celzijus i Mateo Cvenić pokazali su zavodljivu rumbu. Za nastup nakon konstruktivnih kritika sveukupan broj ocjena koje su im dali bio je 20. 

Erotski karakter rumbe u izvedbi Nives Celzijus ne želite propustiti!

"Show kao show odličan, ti si savršeni materijal za rumbu, senzualna i zavodljiva. Međutim, bili ste više u akrobacijama nego u koracima'', komentirao je Nicolas, a i Dinku je falilo plesa. 

"Izražena seksualnost, lijepa energija i emocije", rekao im je Dinko, a Tamara je Nives poručila da se potrudi da joj ne izgledaju svi plesovi isto. Almira se složila s kolegama. 

Najmlađi par showa Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, u prvoj su emisiji imali nezgodu u trenutku kada se Ana poskliznula i pala, međutim to im se ovoga puta nije dogodilo. Plesali su cha cha cha, a sveukupan zbroj ocjena koje im je žiri dodijelio bio je 24. 

Kod Ane i Maria nema odmora: Jesu li pronašli dobitnu kombinaciju?

"Dali su sve od sebe, publika je reagirala pozitivno. Ali morate naučiti slušati muziku i ritam", poručio im je Dinko, no za Tamaru su oni svejedno bili dobitna kombinacija. 

Ipak, prema Nicolasu trebali bi malo smiriti hormone. 

''Treba vam malo više kontrole, manje izbacivanja. Moram vam čestitati jer ste večeras izmislili novi ples, ovo nije bio cha cha cha, nego cajkača", našalio se Nicolas.

Ecija Ojdanić u velikom izazovu: Hip hop po prvi puta u showu 'Ples sa zvijezdama'!

Posljednji su nastupili Ecija Ojdanić i Marko Šapina, a prvi put u showu su otplesali novi stil, hip hop. Prema žiriju ukupan zbroj ocjena bio je 25. 

"Jako sam se nasmijala, slobodan stil ti jako leži. Izgledaš večeras fenomenalno, a to je nama ženama važno", rekla je Tamara. Almira je pozdravila organizatore jer su uvrstili hip hop u emisiju. Nicolasu su oni izgledali kao dva tinejdžera. 

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Valcer Sonje Kovač i Gordana Vogleša (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Valcer Sonje Kovač i Gordana Vogleša (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Valcer Sonje Kovač i Gordana Vogleša (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +5 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Celebrity Sonja Kovač pokazala nekoliko plesnih koraka i izazvala oduševljenje obožavatelja: "Moj si favorit"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene