Sonja ide dalje

Uplakana Nives oprostila se od ''Plesa sa zvijezdama'': ''Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće''

Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Ples sa zvijezdama 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) +4 Ivan Šarić i Paula Jaričević u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Galerija

Iza nas je treća emisija "Plesa sa zvijezdama" u kojoj su u plesnom dvoboju završili Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Nives Celzijus i Mateo Cvenić, a žiri je donio jednoglasnu odluku da u showu više nećemo gledati Nives i njezinog partnera.

Studijem showa Nove TV u trećoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' zaorili su se popularni glazbeni brojevi tijekom kojih smo se prisjetili nekih od najpoznatijih filmskih hitova, a to sve uz atraktivne i zabavne plesne točke 10 profesionalnih plesača mentora i 10 zvijezda koji su dali sve od sebe, otplesali najbolje što su znali, a pri tome zabavili i sebe i mnogobrojnu publiku ispred malih ekrana.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Instagram) ''Bože, hvala ti'' Nives Celzijus oglasila se nakon seksi rumbe: ''A sad vam moram nešto priznati...''

Dva para koju su se borila za ostanak u showu plešući tango, večeras su bili Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Nives Celzijus i Mateo Cvenić. Žiri je svojim glasovima odlučio da dalje idu Sanja i Gordan, a svoj su plesni put završili Nives i Mateo.

  1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) +4 Ivan Šarić i Paula Jaričević u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Galerija

"Želim se zahvaliti svima koji su nas podržali, glasovali za nas. Ovo je predivna ekipa, hvala ti Nives na svemu. Uživao sam u svakom trenutku s tobom", bio je iskren Mateo.

"Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće", izjavila je Nives koja je pustila i suzu.

U trećoj emisiji prvu su filmsku priču iz "Titanica" otplesali Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Njihova rumba bila je ispunjena emocijama tijekom cijelog nastupa, ali i na kraju zbog priznanja da je Josipa plesala s napuknutim rebrom.

"Otvorili ste ovaj broj s puno emocija. Vaše noge su bile plesne.  Predivno ste otvorili show",  rekao je Dinko koji je priznao da su mu trebale maramice.

"Postoje plesačice koje plešu rumbu i izgledaju seksi, a postoje one koje pružaju emociju, a to si ti. Predivni ste bili", izjavila je Tamara.

"Sva sreća preživjeli ste ovaj brodolom zajedno. Imaš prekrasne ruke, ovaj nježni ritam ti zaista dobro leži. Osjećaš se tu kao kod kuće. Zaista je bilo sjajno", zaključila je Almira. 

"Mislim da ste jako lijepo oslikali temu svojim plesom. Morali biste malo više opustiti tijelo da se vide pokreti, no to vam opraštam. Imate prekrasnu figuru za ples i želim da vaš plesni san potraje što duže", poručio im je Nicolas. 

Na valovima romanike: Bezvremenska ljubav u izvedbi Josipe Pavičić Bernardini

 

Sonja Kovač na svoj je nastup stigla direktno s hitne pomoći na kojoj je završila zbog ozljede živca. Ona i Gordan Vogleš otplesali su quick step na pjesmu iz filma "Maska".

Talentirana si i sigurna sam da ćeš pokazati što sve znaš i možeš", smatra Tamara.

"Izbacili ste podrške ali ste ostavili korake. Ali to je u redu, jako ste to lijepo izveli. Quick step je teška kategorija plesa. Bez obzira na povredu, ja sam puno puta plesala s ozljedama, naš posao je grub i moraš ga voljeti i moliti se da ti se ništa ne dogodi. Sonja, ipak ću reći nešto. Bez obzira na bol, moraš spustiti ramena malo više, biti otvorenija i slobodnija. Obzirom na svoju nesreću možeš biti zadovoljna", zaključila je Almira. 

S hitne u 'Ples sa zvijezdama': Bravo Sonja Kovač!

"Mislim da je dobro došlo što ste izbacili nekoliko elemenata. Jer nije bitna kvantiteta nego kvaliteta. Vrlo ste sinkronizirani. Primijetio sam da si bila malo ukočena no skoro da nismo primijetili nikakve ozljede. Svaka čast", pohvalio ih je Nicolas.

"Ja recimo nisam primijetio da ste izbacili elemente, ostatak koreografije je bio dobar. Mislim da ćete biti zadovoljni ocjenama", rekao im je Dinko. 

 

Davor Garić i Valentina Walme plesali su jazz dance na temu iz filma "Najveći showman"

"Mene je šokirao kostim i ovako zakopčan Davor. Iznenađuješ svaki put sve više, sjajan si partner. Bacila bi se i ja u tvoje ruke. Jazz je jedna od teških disciplina i meni osobno fali fluidnosti i povezanosti. Ali sve u svemu zadovoljna sam", izjavila je Almira.

Wow kakav show! U glavnim ulogama: Davor Garić i Valentina Walme

Nicolas je pohvalio Davorov i Valentinin kostim i zaključio kako su im pokreti bili oštri i dinamični ali im je nedostajalo više slobode. 

"Opustite se, više se opustite. Pogledajte snimku pa ćete vidjeti da ste imali krivu nogu", rekao im je Dinko, a Tamara je pohvalila njihovu sinkronizaciju.

 

Četvrti su na pozornicu izašli Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić u ulogama Lady Gage i Bradleyja Coopera iz filma "Zvijezda je rođena". Otplesali su rumbu. 

"Najmoćnije žensko oružje u rumbi je rastegnuta ženska noga od kuka do rista. I iskoristili ste ga. U jednom trenutku ste jako lijepo glumili, osjeti se kemija između vas. Mislim da možete biti sretni", poručio im je Nicolas.

"Niste bili zajedno u podršci, to je jedina greška. Sve je bilo lijepo, noge su vam pohvalili", smatra Dinko.

"Možda rumba nije sjela kako je trebala ali ima drugih plesova", izjavila je Tamara.

"Ja mislim da tebi svi plesovi sjedaju fantastično. Samo je pitanje vremena koji svaki ples iziskuje. Imaš divne noge, lijepi ti je bio početak. Bilo je sjajno, imaš divnu energiju", zaključila je Almira.

 

Marko Grubnić večeras je s Elom Vuković zaplesao strastveni tango u ulozi Jamesa Bonda. "Grubnić, Marko Grubnić", predstavio se Marko publici i žiriju u studiju.

Grubnić, Marko Grubnić kao najpoželjniji tajni agent svih vremena!

"Moram priznati bio si vrlo superioran na pozornici. Imaš tu prezencu i osjećaš se kao kod kuće. U svakom slučaju, bravo", pohvalila ih je Almira.

"Uloga Jamesa Bonda savršeno ti odgovara jer imaš takav stav i karizmu. Pažljivo sam gledao tvoje gibanje i bilo je jako ispravno. Sve se jako lijepo micalo u komadu. Bravo, oduševljen je bio Nicolas.

"Bili ste savršeni", kratak je bio Dinko.

"Toliko si dobar da bih te ponovno gledala. Meni ovaj film leži i vaš stil. Moram naglasiti tvoja stopala u ovom tangu koju su bila mrak", pohvalila ih je Tamara.

 

Ecija Ojdanić i Marko Šapina zaplesali su jive na temu filma "Povratak u budućnost" i pjesmu "Johnny Be Good". 

Veselo i eksplozivno: Ecija i Marko otpustili sve kočnice

"Bila bih puno sretnija kad bi se ovaj jive zvao akrobatski rock and roll. Moram biti jako iskrena. Nisam baš vidjela puno jivea s preciznim koracima. Vi furate simpa stil i proći ćete kod gledatelja valjda", rekla je Tamara.

"Složila bih se s Tamarom. Bila si izvrsna u podrškama, akrobatski dio bio je savršen", zaključila je Almira. 

"Moram priznati da ti je hip hop bolje legao. Malo ste mi izgledali usporeno, glazba nije bila takva", smatra Nicolas.

 

U ulozi maskiranog osvetnika Zorroa večeras se našao Ivan Šarić kojem je društvo na pozornici pravila plesna partnerica Paula Jeričević. Ovaj plesni par otplesao je paso doble nakon kojeg se publika u studiju ustala na noge i podržala ih glasnim ovacijama.

"Bio si fenomenalan, zaista. Ta tvoja energija, to je eksplozija, mikrovalna pećnica. Fenomenalno", oduševljena je bila Almira. 

"Ne znam što da ti kažem. Imaš stav, okvir, rotaciju, fokus. Sve imaš ali jednostavno si smiješan. Pozitivno smiješan, naravno. Čestitam, bit će dobro sve", zaključio je Nicolas. 

"Prezentacija izvrsna, držanje odlično. Hvala Paula na predivnoj koreografiji", izjavio je Dinko.

"Ti znaš da sam ja tvoj fan. Mislim si gdje si bio dok sam ja bila u "Plesu sa zvijezdama". Fenomenalan si", zaključila je Tamara.

 

Nives Celzijus i Mateo Cvenić u studio su donijeli dašak starog holivudskog glamura otplesavši cha cha cha.

"Nives, uvijek seksi ali falilo mi je malo svega. Mateo je pokazao kako se to treba otplesati, a vama bi trebalo malo više proba", izjavio je Dinko. 

Glamour starog Hollywooda: Nives Celzijus kakvu još niste vidjeli!

"Ti zbilja naglasiš svaki svoj pokret ali tehnički su ti šlampavi koraci. Smetalo mi je što su neki koraci podsjećali na drmeš", Tamarino je mišljenje.

"Slažem se s Tamarom, bilo je previše cupkanja. No ipak si se puno više potrudila i uložila da ne ostane sve u erotici koju imaš u sebi. Ali bilo je tu dobrih detalja", zaključila je Almira.  

Slavko Sobin je kao tjelohranitelj zaplesao valcer s Gabrielom Pilić, za što ih je publika nagradila itekako glasnim aplauzom. 

"Ovaj put sam ljubomoran. Bilo je divno vidjeti kako te Gabi naučila produženim koracima, da si klizao po podu. Bio je to strastven vlacer. Sve je bilo kako treba, bio mi je užitak gledati vas. Bio je to najljepši ples večeras", iskren je bio Dinko.

"Ovo je definitivno najljepši ples večeras. Gabriela gušta u tvojim rukama", primijetila je Tamara.

"Ja sam ljubomorna na tebe, Gabriela. Slavko dominiraš, sjajno si to izveo. Uživala sam", priznala je Almira.

"Po prvi puta sam se u ovoj sezoni naježio. Bilo je plesa, glume. Vjerujem da ti je lijepo plesati s Gabrielom. Mislim da ti imaš apsolutno sve jer imaš Gabrielu i ako je poslušaš sve će biti dobro", poručio im je Nicolas.

Posljednji ples u trećoj emisiji otplesao je Damir Kedžo s Helenom Janjušević i to cha cha cha na temu filma "Istjerivači duhova".

"Ta vaša kompaktnost mi uvijek uđe u kadar. Ti si zvijezda koja najbolje svaki interpretira ples i glazbu. Naglasila bi da se nadam da su drugi parovi vidjeli kako cha cha cha izgleda", izjavila je Tamara.

"Oboje sjajni, Kedžo ti si dinamičan, ekspresiva, u ritmu. Nemam primjedbe, uživala sam", zaključila je Almira

Sviđa mi se vaša živahnost. Ne bih se skroz složio s Tamarom za autentičnost, malo mi je falilo pokreta u kukovima. Bili ste na svom terenu", primijetio je Nicolas.

"Ne trebaš se bojati, bilo je stvarno dobro. Duh Helene je od tebe napravio dobrog plesača", izjavio je Dinko.

A što će nam ponuditi preostali parovi te tko će biti drugi par koji će napustiti show, pratite večeras u 20:15 sati u novoj epizodi "Plesa sa zvijezdama"!

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene