iskreno o svemu

Slomila se i rasplakala pred kamerama: "Puna sam mana i nisam savršena, toliko se toga trenutačno događa"

Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) +0 Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Galerija

"The Drew Barrymore Show" ugostit će brojne glumičine kolege i kolegica s kojima je krasila velika platna, a uoči showa ispričala je kako se bori sama sa sobom.

Holivudska glumica Drew Barrymore rasplakala se pred kamerama dok se spremala za prvu epizodu svog showa "The Drew Barrymore Show" koji se ovoga tjedna počinje prikazivati na američkoj televiziji CBS. Svom kolegi Adamu Heydtu priznala je kako se zaista bori sama sa sobom posljednjih dana.

Pogledaj i ovo showbuzz jesu li i vas osvojili? Između njih je odlična kemija, iako su samo prijatelji, a publika ih obožava gledati zajedno

"Toliko se toga događa u mojoj glavi posljednjih dana zbog ovog showa. Ne volim sebe kao čovjeka i sve mi je vrlo teško", priznala je 45-godišnja glumica. Dodala je kako pokušava sve stići, no čini joj se da joj ne uspijeva to u svemu. "Previše pričam i govorim stvari zbog kojih je drugim ljudima neugodno. Mrzim zvuk svoga glasa", ispričala je Drew, koja je isječke s priprema showa objavila i na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It has not been an easy journey to make this show and especially right now, but I can’t wait to show up tomorrow for this job I am so grateful for and with the support of the very best team in the world!! This is a clip from the 4 part series we made with @22twentytwo22 for our You Tube channel called The Making Of. We wanted to show you how we got here! I’m so proud of how far we have come and you are all welcome to join us on this journey! Let’s dream, cry, shine, heal and blossom TOGETHER! You are all invited to this party!!! #DrewBarrymoreShow

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Barrymore priznaje kako joj ponekad paše rasplakati se jer ima osjećaj da se onda sve posloži. "Puna sam mana i nisam savršena. Samo želim da ovo uspije. Želim dati sve od sebe", rekla je glumica.

U showu bi trebala intervjuirati bivše kolege i kolegice, a gosti će joj između ostalih biti Cameron Diaz, Lucy Liu, Adam Sandler i brojni drugi.

Barrymore ima i obiteljske obaveze, a kćeri Olive (8) i Frankice (6) dobila je u četverogodišnjem braku s Willom Kopelmanom, od kojeg se rastala 2016.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene