nije joj ovo bilo smiješno!

Evo čime je ovaj mladić naljutio Martinu: ''To je nešto što se zove kućni odgoj, a meni je ovo krađa mog vremena''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dorian Jusup, Supertalent - 8 Dorian Jusup, Supertalent - 7 Dorian Jusup, Supertalent - 6 Dorian Jusup, Supertalent - 5 Dorian Jusup, Supertalent - 4 Dorian Jusup, Supertalent - 3 Dorian Jusup, Supertalent - 2 Dorian Jusup, Supertalent - 1 Dorian Jusup, Supertalent - 7 Dorian Jusup, Supertalent - 5 +4 Dorian Jusup, Supertalent - 6 Galerija

Dorian Jusup nastupio je u osmoj sezoni showa Supertalent.

Na pozornicu osme audicijske emisije showa Supertalent stao je i Dorian Jusup. 

''Mislim da svi želimo biti poznati danas, zar ne? Ja sam Dorian, rekao bih mamin sin. Znate kako kažu vječni student? E pa ja sam trenutno u toj fazi. Za 10 godina se vidim kao uspješnu osobu, e to sad u čemu još ne znam. Počeo sam raditi kao konobar. Želja mi je bila da budem nogometaš, a htio bih biti i glumac, htio bih biti i milijunaš, htio bih se baviti modelingom u budućnosti'', započeo je svoje predstavljanje Dorian.

''S trenutnim izgledom nisam zadovoljan, htio bih se udebljati minimalno 5 kila. Nedavno sam krenuo puštati kosu, sviđa mi se. Kad hodam ulicom da me netko prepoznaje, to mi je jedan od životnih ciljeva. Kad bih imao hrpu obožavatelja, smijao bih se svaki dan, dok mi ne bi dosadilo. Što se tiče današnjeg natupa, nije me uopće strah'', rekao je prije nastupa, a onda je uslijedio show. 

Predstavio se karaokama, riječ je bila o pjesmi ''Tequila'' koja jedva da ima riječi. 

''Meni ovo nije smiješno'', rekla je Martina odmah na početku njegovog nastupa. 

''Pa da li je ovo moguće'', pitala se Maja. 

Martina mu je stisnula X bez problema, a evo i ostalih reakcija žirija. 

''Ne znam što će Martina reći, ali meni se čini da bi intonacijski to moglo biti točno, ja vidim tu veliki potencijal'', komentirao je Davor. 

''Prvo je užasno jesti i žvakati na pozornici, to je nešto što se zove kućni odgoj. Na pozornici na koju pokušavaju doći ljudi koji doista trude prikazati svoj supertalent meni je ovo uvreda za njih, meni je ovo osobno krađa mog vremena, i iz tog razloga X'', rekla je Martina. 

''Ideja mi je bila fenomenalna, zbog ideje bih ti dala da, ali moram ti danas i ja dati ne'', rekla je Maja. 

Dorian, naravno, nije prošao dalje. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Čolaković, Supertalent - 5 Andrej Čolaković, Supertalent - 4 Andrej Čolaković, Supertalent - 3 Andrej Čolaković, Supertalent - 2 +8 Andrej Čolaković, Supertalent - 1 Celebrity Na ovog dječaka svi bi se trebali ugledati: ''Smatram da svi trebaju raditi ono u čemu su talentirani i da ih ništa u tome ne smije spriječiti!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput +29 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput po prvi put u hlačama u Supertalentu zbog važnog zadatka, no ovakve se definitivno ne viđaju svaki dan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene