Potpuno se izmijenila

Ova slavna žena bila je na toliko operacija da im ne zna ni broj, pogledajte kako je nekad izgledala

Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: Profimedia) +0 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Galerija

Donatella Versace pojavila se prestižnoj dodjeli Britanskih modnih nagrada u Londonu.

Dodjela Britanskih modnih nagrada jedno je od najvažnijih događanja u svijetu slavnih koje nije htjela propustiti niti talijanska dizajnerica Donatella Versace koja stoji na čelu jednog od najvećih modnih carstava današnjice.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Plastično više nije fantastično Zašto su pojedine holivudske zvijezde prestale koristiti botoks te zbog čega ljepota može biti i opasna?

64-godišnja Donatella pažnju je plijenila u pripijenoj haljini baš i njezino lice koje je podvgrnuto nizu estetskih zahvata ponovno se našlo na naslovnicima magazina diljem svijeta. Pretjerano korištenje botoksa i izobličene usne danas izazivaju zgražanje javnosti nad ovom slavnom plavušom koja je nekad bila poznata kao prirodna ljepotica. Upravo se zato često nalazi pri vrhu brojnih lista svjetskih zvijezda koje su pretjerale s operativnim zahvatima.

Donatella se na vrhu modnog carstva kuće Versace našla 1997. godine nakon što je na njezinog brata Giannija počinjen atentat u Miamiju. Ona je, zajedno s kćeri Allegrom, uspjela održati bratovo nasljeđe na nogama, štoviše i pokoriti modni svijet čijim su se kreacijama divili i još uvijek dive brojni modni kritičari. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

No iza poslovnog uspjeha krije se drugačija i ne tako blistava priča. Tako možemo reći da je njezin današnji izgled rezulata, osim brojnih operacija, i pretjeranog korištenja opojnih sredstava, droge i alkohola kao i nekoliko psihičkih slomova. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene