Katastrofa

PROCURILI NOVI SKANDALOZNI TRANSKRIPTI Trump ničim izazvan izvrijeđao pjevačicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donald Trump vulgarno i primitivno pričao je o ženama na svakom koraku. Isplivali su novi transkripti, snimljeni na jednom reality showu.

Nakon što je Washington Post prije nekoliko dana objavio snimku na kojoj Donald Trump vulgarno i primitivno priča o ženama, hvaleći se da je seksualno napadao žene, Huffington Post objavio je i dosad neviđene transkripte s reality emisije 'The Apprentice' u kojoj je Trump glavna zvijezda.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump povukla se iz medija Procurio video prvog izlaska u javnost Donalda i Melanije Trump poslije sedam mjeseci, bivša prva dama posebno je privlačila pažnju

2010. godine tako je Trump ponižavao natjecateljicu Emily West, a pogotovo kvalitetu njene kože. Rekao je tako da West treba 'j***no ozbiljnu dermatologinju'.

'Pretpostavljam da ćete ovo izrezati iz emisije, nemojte ovo sranje staviti na televiziju, znate. Ne želim uništiti njezinu karijeru. Ali njezina koža, njezina koža je užas, u redu? Njoj trebao j***no ozbiljna dermatologinja', rekao je Trump. Usporedio je Emily i s njenim muškim protukandidatom, govoreći da on izgleda bolje. 'Osobno nisam gay, ali mislim da on izgleda bolje od Emiy, u redu?', rekao je Trump.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene