Prošlo je 10 godina

Emotivnim fotografijama djeca Michaela Schumachera prisjetila su se života s njim prije tragedije, javnost ni danas ne zna u kakvom je stanju!

Michael Schumacher s djecom Michael Schumacher s djecom Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Schumacher sa sinom Michael Schumacher s djecom Michael Schumacher - 16 Michael Schumacher - 15 Michael Schumacher - 14 Michael Schumacher - 13 Michael Schumacher - 12 Michael Schumacher - 11 Michael Schumacher - 10 Michael Schumacher - 9 +19 Michael Schumacher - 8 Galerija

Michael Schumacher ovih je dana napunio 55 godina, a cijeli svijet još uvijek ne zna u kojem je stanju nekad najbolji vozač Formule 1.

Michael Schumacher jučer je proslavio 55. rođendan, a povodom tog dana na društvenim mrežama oglasila su se njegova djeca.

Njegova 26-godišnja kći Gina podijelila je fotografiju s ocem i bratom iz zrakoplova na kojoj su pozirali nasmiješeni, a u opisu je napisala:

"Sretan rođendan, tata! Osvrnimo se na jednu od naših brojnih avantura.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Njegov sin Mick također se sjetio čestitati putem interneta pa je na Instagram priču stavio fotografiju na kojoj su on i otac pozirali s kacigama na glavi.

"Sretan rođendan najboljem tati ikad. Volim te!", napisao je na fotografiji.

Obitelj Schumacher inače živi na imanju u Švicarskoj koje se nalazi na jezeru Geneva, a njihova vila ima podzemnu garažu i vlastitu benzinsku postaju. Posjeduju i ranč s konjima na kojem supruga Corinna često boravi, no previše detalja o privatnom životu i dalje ne želi odavati.

Od tragične nesreće u kojoj je stradao prošlo je 13 godina, a svijet i danas ne zna točne informacije o nekad najboljem vozaču Formule 1. Pisalo se u medijima da se oporavio, zatim da je u jako lošem stanju te da živi na aparatima, ali njegova obitelj prave informacije još nije dala.

Podsjetimo, Michael Schumacher bio je s obitelji na skijanju u francuskim Alpama kada je sletio sa staze i glavom udario u kamen. Iako je imao kacigu, zadobio je teške ozljede zbog kojih je dugo bio u komi. Ostao bi na mjestu mrtav da nije imao kacigu, život mu je pošteđen, ali daljnje informacije nisu poznate.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović i sin Arman Tarik Filipović i sin Dino Tarik i Lejla Filipović - 5 +25 Tarik i Lejla Filipović - 6 Celebrity Tarik i Lejla otputovali su na atraktivnu destinaciju kako bi proslavili godišnjicu braka, sa sobom su poveli i sinove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene