Miljenik djevojaka

Evo kako danas izgleda sin Michaela Schumachera, jako mu nalikuje, a ljubi ljepoticu s naših prostora!

Mick i Michael Schumacher Mick i Michael Schumacher Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mick Schumacher - 3 Mick Schumacher - 5 Mick Schumacher - 2 Laila Hasanović - 4 Laila Hasanović Laila Hasanović - 5 Laila Hasanović Laila Hasanović - 3 Laila Hasanović - 1 Laila Hasanović - 2 +11 Mick Schumacher - 6 Galerija

Mick Schumacher u vezi je s Lailom Hasanović iz Srebrenice, a što je sam potvrdio putem društvenih mreža.

Sin legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, Mick Schumacher na svom je profilu na Instagramu objavio vijest kako ljubi lijepu manekenku Lailu Hasanović koja živi i radi u Kopenhagenu, a porijeklom je iz Srebrenice.

24-godišnji Mick objavio je njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju i tako potvrdio da je zaljubljen i zauzet na žalost brojnih obožavateljica kojima je itekako zanimljiv.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mick Schumacher (@mickschumacher)

Mick i Laila upoznali su se na Grand Prixu u Belgiji gdje se vjerojatno dogodila i ljubav. Ona je inače uspješna manekenka i 2019. godine bila je u finalu izbora za Miss Universe Danske, a prema pisanju stranih medija često posjećuje rodnu Srebrenicu.

Mick je odlučio krenuti očevim stopama i natjecati se u Formuli, a s obitelji, točnije s majkom Corinnom i sestrom Ginom živi na imanju u Švicarskoj.

Tužna priča o njegovu ocu i dalje mnoge ostavlja u nevjerici, a koja se dogodila kada je Michael na skijanju u francuskim Alpama sletio sa staze i glavom udario u kamen. Iako je imao kacigu, zadobio je teške ozljede zbog kojih je već godinama u komi. Ostao bi na mjestu mrtav da nije imao kacigu, a informacije o njegovu stanju posljednjih godina cure na kapaljku.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Roberto Cavalli - 11 Roberto Cavalli - 9 Roberto Cavalli - 7 Roberto Cavalli - 10 +7 Roberto Cavalli - 8 Celebrity Ni 46 godina razlike nije ih spriječilo da ustraju u ljubavi, a ona je zauzvrat na poklon dobila cijeli otok!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 8 Britney Spears - 7 Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +26 Britney Spears - 4 Celebrity Razuzdana Britney snimala se kako pleše oko šipke, a sve uz vulgarne i gnjusne stihove kontroverzne pjesme: "Sinoć sam prvi put bila na njoj"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene