''Prošlo je devet godina...''

Supruga Michaela Schumachera prvi put u javnosti nakon optužbi da širi laži o stanju zvijezde Formule 1

Corinna i Gina Schumacher - 1 Corinna i Gina Schumacher - 1 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Corinna i Gina Schumacher - 2 Corinna i Gina Schumacher - 3 Corinna i Gina Schumacher - 5 Corinna i Gina Schumacher - 1 Corinna i Gina Schumacher - 2 Corinna i Gina Schumacher - 3 Corinna i Gina Schumacher - 4 Corinna i Gina Schumacher - 5 Corinna i Gina Schumacher - 4 +0 Corinna i Gina Schumacher - 1 Galerija

Supruga Michaela Schumachera Corinna Schumacher primila je nagradu u Michaelovo ime te zaplakala na riječi Jeana Todta o njezinu suprugu.

Corinna Schumacher, supruga Michaela Schumachera, rijetko se pojavljuje u javnosti, a sad je prisustvovala ceremoniji na kojoj je njezin suprug dobio najveću civilnu čast od države u kojoj je rođen.

Pogledaj i ovo Gina Maria i Michael Schumacher Tatina mezimica Pogledajte kako danas izgleda kći Michaela Schumachera, već je milijunašica, a on je sam predvidio njezin uspjeh!

U gradu Kölnu održana je ceremonija Motorworld, na kojoj je Michael dobio nagradu pokrajine Sjeverne Rhine-Westphalije za svoj humanitarni angažman, a nagradu je umjesto njega preuzela Corinna, koja je došla u društvu njihove kćerke Gine.

Corinnu je posebno pogodio govor Jeana Todta, bivšeg vozača i nekadašnjeg prvog čovjeka Ferrarija, za koji je Michael vozio formulu, jer je Todt govorio kao da je Michael preminuo, pa je Corinna na to jako zaplakala.

Jean joj je na to rekao da se treba isplakati jer nije zdravo držati suze, a mnogi su to krivo shvatili.

''Bili smo nepobjediv tim. Michael je volio svoj posao, a tim je volio raditi za njega. Nedostaješ nam... Michael ima divnu obitelj, njegova supruga Corinna je jaka žena…'' govorio je.

Ceremoniji je prisustvovao i njemački sportski novinar Kai Ebel, koji je osobito pratio Formulu 1.

''Nisam fan crvenih tepiha, ali ovo je važan događaj. Bilo je vrijeme da dobije nagradu, osvojio je sve sportske, ali ova je politička. Iako je odsutan iz Formule 1 već mnogo godina, svakog dana me pitaju jesam li čuo nešto o njemu. To pokazuje koliko je važan za nas i koliko nam znači'', rekao je.

Upravo to zanima mnoge koji su ostali šokirani tragedijom koja se Michaelu dogodila u prosincu 2013. godine.

Bivši Schumacherov menadžer Willi Weber s njegovom suprugom vodi borbe te ju je optužio da već devet godina laže o Michaelovu stanju.

''Stotinu puta pokušao sam kontaktirati njegovu suprugu, ali nije se javila. Zvao sam Jeana Todta da ga pitam trebam li otići u bolnicu, ali rekao mi je da je prerano. Nazvao sam sljedeći dan, ali nitko se nije javio i još uvijek sam ljut zbog toga. Pokušali su me maknuti i stalno su mi govorili da je prerano, a sada je već prekasno. Prošlo je devet godina'', započeo je.

''Mogu razumjeti situaciju isto kao što sam uvijek činio sve kako bi zaštitio njegov privatni život. Ali od tada samo slušam laži od njih. Bio mi je kao sin. Čak me i danas boli kad moram pričati o tome'', zaključio je.

Nekad najbolji vozač formule navodno je sada u teškom stanju te uopće ne može govoriti. Njegova je obitelj ipak pronašla način da komunicira s njim. 

Podsjetimo, Schumacher je na skijanju pao i teško ozlijedio glavu udarcem od kamen te je šest mjeseci bio u komi. Nakon toga se probudio, ali njegovo stanje poslije te informacije strogo se drži u tajnosti i nije poznat gotovo nikakav detalj u kakvom je stanju vozač sada.

Bio je na dvije operacije i na rehabilitaciji prije nego što je pušten na kućnu njegu. I dalje se liječi kod kuće, no pojedinosti o svemu obitelj ne želi otkrivati javnosti, što jako ljuti pratitelje ovog sporta, a fanovi su se čak i okomili na Corinnu i optužili je da daje lažne informacije o stanju njezina supruga.

Obitelj Schumacher inače živi na imanju u Švicarskoj koje se nalazi na Ženevskom jezeru, a njihova vila ima podzemnu garažu i vlastitu benzinsku postaju. Posjeduju i ranč s konjima na kojem Corinna često boravi, no previše detalja o privatnom životu i dalje ne želi odavati.

Corinna je inače aktivistkinja za prava životinja te jahačica, a za zvijezdu Formule 1 udala se 1995. godine. Vozačeva supruga sudjelovala je na nekoliko natjecanja u jahanju, a 2010. godine osvojila je europsko prvenstvo u jednom stilu jahanja. Bliska je s kćeri Ginom-Marijom (24) i sinom Mickom (22), koji je krenuo očevim stopama te se počeo natjecati u Formuli 1.

O stanju svog supruga kratko je progovorila u intervjuu u rujnu 2021. godine.

"Michael mi nedostaje svakoga dana. Ne nedostaje samo meni, već i svojoj djeci, obitelji i svima oko sebe", rekla je i mnoge zabrinula ovom rečenicom da je stanje Schumachera puno gore nego što se mislilo jer se javnosti dala nada da se Michael oporavio.

Krajem prošle godine, izašao je i dokumentarac o Michaelu.

U dokumentarcu o Schumacherovu životu prikazane su dosad neviđene snimke, a obitelj je odala počast njegovu snažnom karakteru i volji dok se nastavlja boriti za život nakon nesreće.

"Osjećala sam da je on netko poseban. Mislim da je jednostavno mentalno jak, izuzetno snažan. I da mi i dalje svaki dan pokazuje to", izjavila je Corinna, koja se za Michaela udala prije 26 godina i mnoge iznenadila svojim obraćanjem.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +26 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Zanimljivosti Hana Huljić napustila je rodilište s kćerkicom daleko od očiju znatiželjnika, po nju je došla majka Vjekoslava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene