Najveća potpora

Corinna Schumacher preuzela stvari u svoje ruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Corinna Schumacher svakodnevno bdije uz postelju svog supruga Michaela, koji nakon teške frakture lubanje na skijalištu Meribel oscilira između života i smrti.

Kralj Formule 1 nedavno je navršio 45 godina te nepomično leži u medicinski induciranoj komi, piše Gloria.

Pogledaj i ovo Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Tužna priča Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

Supruga Michaela Schumachera je na rubu živčanog sloma - 'Čvrsta je zbog djece'

Liječnici su učinili sve što je bilo u njihovoj moći kako bi se Schumacher oporavio te se sada samo mogu nadati čudu. A Schumacherova obitelj čudo priziva molitvama i hamajlijama.

Corinna je tako pokraj njegovog bolničkog kreveta zapalila svijeće, na stolić je za sreću stavila četku za kosu njihove kćeri Gine Marije (16), a iznad uzglavlja objesila je blagoslovljeni zlatni križić što ga je negdje pronašao njihov 14-godišnji sin Mick. Također je donijela i keramičku pločicu s ugraviranim inicijalima članova njihove obitelji, amulet koji mu je darovala nakon vjenčanja da ga štiti od nesreće na utrkama i bez kojeg nikada nije sjeo u bolid.

Corinna se ne miče od suprugove bolničke postelje jer vjeruje da Michael osjeća njezinu prisutnost i da će mu to pomoći više od bilo kojeg drugog medicinskog tretmana. Stoga ako je ljubav najjači lijek, on ga dobiva u neograničenim dozama. Također ga brani i od nasrtljivih novinara.

'Molimo vas da nas podržite u zajedničkoj borbi s Michaelom. Važno nam je da pustite liječnike i bolničko osoblje da rade u miru. Molim vas, vjerujte njihovim priopćenjima i ostavite liječnike i našu obitelj u miru', poručila je Corinna, piše Gloria.

Schumacher je često isticao kako mu je najveća pobjeda u životu to što je osvojio Corinnu, a od početka njihove veze kruže glasine da ju je preoteo svojem prijatelju i kolegi, vozaču Heinz-Haraldu Frentzenu.

No, istina je da je Corinna tri godine prije Schumachera bila u vezi s Frentzenom. Dečko ju je 1990. upoznao s Michaelom na nekoj zabavi, a ona ga je pozvala na ples. Nakon toga, smrtno se zaljubio u nju. Kako su se svi troje nastavili družiti, njegova je ljubav sve više rasla jer je shvatio da imaju puno toga zajedničkog. Potiskivao je svoje osjećaje, misleći da kod Corinne nema šanse, a i nije htio povrijediti prijatelja.

1991. godine dočekao je svoj trenutak, koji se ukazao kad je Frentzen odlučio nastaviti karijeru u Japanu kao vozač utrka F3000. 'Michael nije ništa kriv, Corinna i ja smo se tada već razilazili', priznao je Frentzen autoru jedne Michaelove biografije.

Michael i Corinna kao par su prvi put izašli u javnost u ožujku 1992. na Velikoj nagradi Meksika, a vjenčali su se 1. kolovoza 1995. u Kerpenu. Frentzen je bio jedan od uzvanika na vjenčanju.
U veljači 1997. supružnici su dobili kćer Ginu Mariju. Poslovno hladnokrvan Michael gotovo se onesvijestio od uzbuđenja zbog rođenja svog prvog djeteta. U ožujku 1999. par je dobio svoje drugo dijete, sina Micka, a djeca su prije naučila voziti karting, nego abecedu.

Corinna je supruga često pratila na natjecanjima, a svaki put kad bi živ i zdrav prošao kroz cilj i izašao iz bolida, potrčala bi prema njemu i izljubila ga kao da se nisu vidjeli sto godina. No, Michael nije jedini koji u kuću donosi sportske trofeje. Corinna je ekspert u western jahanju te je najveći sponzor i promotor tog slabo razvijenog sporta u Europi, piše tjednik Gloria.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene