''To je užasno...''

Prijatelji tvrde da supruga Michaela Schumachera živi kao u zatvoru, a objasnili su i razlog zbog kojeg se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti

Michael i Corinna Schumacher Michael i Corinna Schumacher Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Corinna i Gina Schumacher - 4 Corinna i Gina Schumacher - 5 Corinna i Gina Schumacher - 4 Corinna i Gina Schumacher - 2 Corinna i Gina Schumacher - 3 Corinna i Gina Schumacher - 1 Corinna i Gina Schumacher - 5 +0 Michael i Corinna Schumacher Galerija

Corinna Schumacher već deset godina bez prestanka se brine o svojem teško stradalom suprugu Michaelu i detalje njihova života čuva u tajnosti.

Osnivač i bivši vlasnik momčadi Jordan Grand Prix Formule 1 Eddie Jordan progovorio je o svojem bliskom prijatelju Michaelu Schumacheru te tvrdi da njegova supruga živi kao zatvorenica. Naime, izbjegava ručkove i zabave kako bi zadržala detalje muževa stanja u tajnosti, nakon što je on doživio tešku nesreću na skijanju 2013. godine.

Pogledaj i ovo Gina Maria i Michael Schumacher Tatina mezimica Pogledajte kako danas izgleda kći Michaela Schumachera, već je milijunašica, a on je sam predvidio njezin uspjeh!

Michael je tada završio u medicinski induciranoj komi, a kasnije je premješten u obiteljsku kuću na Ženevskom jezeru, gdje tim medicinskog osoblja sada pomaže njegovoj ženi Corinni u brizi o njemu.

"To je najužasnija situacija za Micka i Corinnu. Prošlo je već gotovo deset godina i Corinna u tih deset godina nije mogla otići na zabavu, na ručak ili slično. Ona je kao zatvorenica jer bi svi htjeli razgovarati s njom o Michaelu, a ona to ne želi", izjavio je Jordan za OLBG, kojem je Corinna ujedno i zabranila da posjeti Michalea.

Corinna uglavnom izbjegava javno govoriti o svojem suprugu, ali neke je detalje otkrila u dokumentarcu o njegovu životu koji je prikazan prošle godine.

"Michael je ovdje. Drugačiji, ali on je ovdje i to nam daje snagu. Zajedno smo. Živimo zajedno kod kuće, radimo terapiju. Činimo sve što možemo da Michaelu bude bolje i da mu bude ugodno. I da jednostavno osjeti našu obitelj, našu vezu. I bez obzira na sve, učinit ću sve što mogu. Svi ćemo. Pokušavamo nastaviti kao obitelj, onako kako se Michaelu sviđalo i kako još uvijek voli. I nastavljamo sa svojim životima. Michael nas je uvijek štitio, a sada mi štitimo Michaela", izjavila je Corinna u filmu.

Jedan od rijetkih kojima je odobren posjet Schumacheru bio je bivši predsjednik FIA-e Jean Todt, koji je u svibnju 2021. godine otkrio da dva puta mjesečno posjećuje Nijemca.

"Sretan sam što navijači, ne samo u Njemačkoj, toliko misle na njega. Ljudi toliko pitaju o Michaelu i svi bi trebali znati da je on u najboljim rukama, okružen ljudima koji ga vole", izjavio je Todt za njemački Bild.

Schumacher i Todt dugo su bili bliski jer su zajedno postigli velike uspjehe u Ferrariju, za koji je njemački vozač osvojio pet uzastopnih naslova svjetskog prvaka između 2000. i 2004. godine.

Otkriveno je i da zajedno gledaju utrke Formule 1 kada ga Todt posjeti. Prošle godine pridružio se Corinni i njezinoj kćeri Gini kako bi u Kölnu preuzeli Državnu nagradu Sjeverne Rajne-Vestfalije u Schumacherovo ime. Svečanost je održana u Kölnu, oko šest kilometara od Hurtha, gdje su rođeni Michael i njegov brat Ralf.

Corinna je inače poznata aktivistkinja za prava životinja i jahačica, a za zvijezdu Formule 1 udala se 1995. godine. Vozačeva supruga sudjelovala je na nekoliko natjecanja u jahanju, a 2010. godine osvojila je europsko prvenstvo u jednom stilu jahanja. Bliska je s 26-godišnjom kćeri Ginom-Marijom i 24-godišnjim sinom Mickom, koji je krenuo očevim stopama te se počeo natjecati u Formuli 1.

Obitelj Schumacher inače živi na imanju u Švicarskoj koje se nalazi na jezeru Geneva, a njihova vila ima podzemnu garažu i vlastitu benzinsku postaju. Posjeduju i ranč s konjima na kojem Corinna često boravi, no previše detalja o privatnom životu i dalje ne želi odavati.

Michael Schumacher bio je s obitelji na skijanju u francuskim Alpama kada je sletio sa staze i glavom udario u kamen. Iako je imao kacigu, zadobio je teške ozljede zbog kojih je već godinama u komi. Ostao bi na mjestu mrtav da nije imao kacigu, a informacije o njegovu stanju posljednjih godina cure na kapaljku.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak i Vanna Jana Vrdoljak +16 Ivana Vrdoljak Vanna Celebrity Vanna se pohvalila prelijepom kćeri koja slavi 22. rođendan i s godinama joj sve više sliči!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene