Mama tri djevojčice

Lanina ispovijest: 'Sve sam prošla sama s Kiarom, pretrage i testiranja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Mihić ujedno je i majka tri djevojčice. Iako do sada nije previše govorila o privatnim stvarima u svojem životu, priča jedne majke navela ju je da podijeli svoje iskustvo...

DIRLJIVO PISMO JEDNE MAJKE: 'Trebamo samo malo dobre volje i ljudskosti'

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić do pupka! Lana Klingor prije 17 godina zavodila je u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući, ovakav dekolte stvarno se ne viđa često!

Njihova lica poznata su u medijima, no i oni su samo ljudi sa svojim problemima. Sa svojim borbama sama se nosila bivša pjevačica grupe ET danas vlasnica PR agencije Lana Klingor Mihić. Priča jedne majke navela ju je da podijeli svoje iskustvo sa svojim pratiteljima na Facebooku.

Druga strana estrade – Slavni otkrili što se krije iza 'blještavila'

'Sve mi se vratilo. Kao da čitam svoju životnu priču. Podsjetila me na sve što sam prošla sa svojom najstarijom kćeri. Sve isto kao u ovoj priči, do trenutka genetskog testiranja. To nisam radila jer nas je put odveo u Suvag i tamo sam se s njom osjećala sigurno i sve je krenulo na bolje. Sve drugo o čemu ova majka priča sam prošla i bila sam sama. Od svih navedenih pretraga, do rečenica pedijatrice, prijatelja i okoline.... sve. Neki bi rekli "s vremenom je progovorila"... nije... progovorila je uz teške i mukotrpne vježbe, sve što smo radili bilo je podređeno njenom poremećaju razumijevanja, sve smo radili u sličicama', počela Lana je svoju priču.

U svojem postu na Facebooku Lana se prepoznala u priči majke čija djevojčica boluje od Phelan McDermid sindrom ili takozvanog Sindrom delecije koji je povezan je s autizmom i zapravo je mutacija na kromosoma 22. Odnosi se na stvaranje proteina koji pak stvaraju određene sinapse u mozgu zadužene za govor, komunikaciju i memoriju.

'Kiara je progovorila je kada je moj suprug ušao u moj život, jer se njen krug tada konačno zatvorio i bila je sigurna. Antu i mene veže puno, puno više nego što netko na prvi pogled zaključuje i zbog svega što se dogodilo naš je odnos dobio čvrstinu, snagu, ljubav i poštovanje koje nikada neće izblijediti. Kiara će na jesen krenuti u školu, i iako smo sigurni da će biti briljantna, jer se razvila u prekrasnu brbljavu djevojčicu, mene je strah. Često ne znamo cijeniti svakodnevne stvari jer ih smatramo "normalnima''. Moj suprug nema Facebook, ali svi oko njega imaju, pa ako ovo čitate, recite mu da sve što imam dugujem njemu i da ga volim najviše na svijetu', poručila je Lana koja je majka još dvije djevojčice koje je dobila sa suprugom, isto tako stručnjakom za odnose s javnošću, Antom Mihićem. 

Ponosna mama rado dijele sretne obiteljske trenutke na svojem Instagramu, a nedavno je i krstila svoju najmlađu kćer. Kum joj je bio naš slavni arhitekt Ante Vrban dok je na krštenju bila i Lanina prijateljica pjevačica Maja Šuput.

Najvažnije u svemu ovom je edukacija jer jedino tako možemo pomoći i drugim majkama u istoj ili sličnoj situaciji. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene