Dino Rađa objavio je na svojem profilu na Instagramu fotografije s vjenčanja Hane Huljić i Petra Graše.

Galerija Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa, Petar Grašo i Hana Huljić Dino Rađa i Petar Grašo Tomaž Kavčič, Dino Rađa i Domenica - 2 +28 Tomaž Kavčič i Dino Rađa - 4

Naš umirovljeni košarkaš Dino Rađa objavio je na profilu na Instagramu fotografije s vječanja Hane Huljić i Petra Graše, kojemu je bio kum, pa otkrio dio svadbene atmosfere i pokazao kako su se zabavljali.

Vezani članci Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju! Petar Grašo Dino Rađa objavio je prvu fotografiju kćeri Hane i Graše, koja je napokon stigla u njhov dom!

"Oženio se Petar Grašo. Ima li dalje??" napisao je Dino uz fotografije na kojima pozira s mladencima, suprugom Viktorijom i sinom Rokom u restoranu u kojem se svadba odvijala.

"Neka je srećom", "Predivni svi", "Pored Olivera i Gibbonija jedan od najboljih pjevača. Neka je sa srećom i puno pozdrava iz Beograda", "Svu sreću svijeta im želim", komentirali su njegovi pratitelji.

Osim Dine, Petru je kum bio i kulinarski chef Tomaž Kavačič, koji je također podijelio nekoliko fotografija sa svadbe te pokazao poseban poklon koji im je donio, veliku bocu s natpisom "Sretno, sretno, volite se vječno".

Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more. Tamo su ih dočekali brojni snimatelji i fotografi, koji su im poželjeli sve najbolje, a dobro raspoloženi mladenci su im zahvalili.

"Hvala svima od srca", izjavio je Petar dok je s Hanom ulazio u restoran.

Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega! Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović +22 Danijela Martinović

Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio! Tomaž Kavčič, Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Tomaž Kavčič i Ivan Huljić - 1 Tomaž Kavčič, Dino Rađa i Domenica - 2 +26 Tomaž Kavčič i Dino Rađa - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju