Bome veselo!

Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Galerija

Tomaž Kavčić je na profilu na Instagramu objavio fotografije sa svadbe Hane Huljić i Petra Graše koja je održana u jednom splitskom restoranu.

Slovenski kulinarski chef Tomaž Kavčič koji se, uz Dina Rađu, našao u ulozi vjenčanog kuma Petra Graše na svom je profilu na Instagramu podijelio nekoliko fotografija iz restorana u kojem se svadba odvijala i pokazao dio vesele atmosfere.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Tomaž je tako objavio fotografije sa sjajno raspoloženim mladencima Hanom i Petrom, kao i s Rađom, Haninom vjenčanom kumom Domenicom Žuvelom te bratom Ivanom Huljićem. Na fotografiji na kojoj pozira s Hanom i Petrom, pokazao je i poseban poklon koji im je donio, veliku bocu  s natpisom  "Sretno, sretno, volite se vječno".

Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more. Tamo su ih dočekali brojni snimatelji i fotografi koji su im poželjeli svi najbolje, a dobro raspoloženi mladenci su im zahvalili.

"Hvala svima od srca", izjavio je Petar dok je s Hanom ulazio u restoran.

Nakon izlaska iz crkve mladenci nisu skidali osmijehe s lica, a Petar je reporteru In Magazina Hrvoju Kroli priznao kako se osjećao u tom trenutku.

"Osjećam se kao muž!", izjavio je presretni Petar.

Mladenka je blistala u vjenčanici splitskog modnog brenda Arileo, dok je Petar bio elegantan u tamnom odijelu s leptir mašnom.

Vjenčanje godine bilo je obavijeno velom tajne, točna lokacija vjenčanja nije bila poznata sve do posljednjeg trenutka kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +2 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Pogledajte restoran u kojem su Hana i Grašo imali svadbenu večeru, stigli su u pratnji kumova: "Hvala svima od srca"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov Tina Vukov - 7 Tina Vukov - 4 Tina Vukov - 1 +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Celebrity Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene