To se zove povratak!

Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

Tina Vukov Tina Vukov Dora Barker/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov Tina Vukov - 7 Tina Vukov - 4 Tina Vukov - 1 +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Galerija

Tina Vukov nastupila je na Dori 2022. gdje je izvela pjesmu "Hideout", a dodatnu je pažnju plijenila raskošnom kreacijom koja joj je pristajala kao salivena.

Pjevačica Tina Vukov vratila se na scenu nakon nekoliko godina izbivanja i to nastupom na Dori, na kojoj je izvela pjesmu "Hideout".

Pogledaj i ovo Tina Vukov Vratila se! Naša lijepa pjevačica sa scene se povukla zbog velikog pritiska, a još se nerado sjeća napisa o vezi sa starijim poduzetnikom

33-godišnja Tina za tu je priliku odabrala spektakularnu kreaciju, crnu haljinu sirena kroja i dubokog dekoltea koju je dizajnirao Juraj Zigman, a mnogi su zaključili kako je baš ona bila najljepša među izvođačima.

Tina se sa scene bila povukla zbog prevelikog pritiska javnosti s kojim se teško nosila, a lijepa Riječanka nerado se sjeća medijskih napisa o njezinoj, kako se prije nekoliko godina mnogo pisalo i pričalo, navodnoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem.

"Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi s privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to'', izjavila je Tina u jednom razgovoru za IN magazin te dodala kako je sretna i slobodna te da onog pravog još uvijek čeka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 +0 Mia Dimšić - 1 Celebrity Ne stišavaju se reakcije na pobjedu Mije Dimšić na Dori, uspoređuju je sa slavnom pjevačicom: "Jako sam sretan zbog nje, ali..."

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +2 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Pogledajte restoran u kojem su Hana i Grašo imali svadbenu večeru, stigli su u pratnji kumova: "Hvala svima od srca"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene