Veseli mladenci!

Pogledajte restoran u kojem su Hana i Grašo imali svadbenu večeru, stigli su u pratnji kumova: "Hvala svima od srca"

Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo svadbenu su večeru imali u jednom popularnom splitskom restoranu u kojem su im se pridružili najbliži prijatelji i članovi obitelji.

Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Tamo su ih dočekali brojni snimatelji i fotografi koji su im poželjeli svi najbolje, a dobro raspoloženi mladenci su im zahvalili.

"Hvala svima od srca", izjavio je Petar dok je s Hanom ulazio u restoran. 

Nakon izlaska iz crkve mladenci nisu skidali osmijehe s lica, a Petar je reporteru In Magazina Hrvoju Kroli priznao kako se osjećao u tom trenutku.

"Osjećam se kao muž!", izjavio je presretni Petar.

Među uzvanicima našli su se članovi obitelj Huljić, Viktorija i Dino Rađa sa sinom Rokom, Petrov drugi kum Tomaž Kavčić sa suprugom Flavijom, Hanina kuma Domenica Žuvela, Zoran i Snježana Grašo te bliski prijatelji.

Mladenka je blistala u vjenčanici splitskog modnog brenda Arileo, dok je Petar bio elegantan u tamnom odijelu s leptir mašnom.

Vjenčanje je bilo obavijeno velom tajne, točna lokacija vjenčanja nije bila poznata sve do posljednjeg trenutka kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +14 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo! Sudbonosno da izrekli u crkvi u centru Splita, mladoženja iskreno: "Osjećam se kao muž!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hanina kuma Domenica ne skriva emocije, a pogledajte u kakvom je izdanju osvanula na vjenčanju najbolje prijateljice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene