Osmijeh ne silazi s lica

Hanina kuma Domenica ne skriva emocije, a pogledajte u kakvom je izdanju osvanula na vjenčanju najbolje prijateljice

Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo Galerija

Domenica Žuvela je na vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše stigla u pratnji mladenaca, a kuma je zablistala u elegantnom izdanju.

Hana Huljić i Petar Grašo u splitskoj crkvu svetog Dominika izrekli su sudbonosno da pred članovima najuže obitelji, kumova i prijatelja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Hana je za kumu odabrala svoju najbolju prijateljicu, pjevačicu Domenicu Žuvelu, koja ja na vjenčanje stigla u pratnji mladenaca. Domenica je za ovu prigodu odabrala elegatno plavo izdanje od satena, a nosila je i crnu bundu.

Kuma je pomogla mladenki da izađe iz automobila, a pritom nije skrivala emocije i osmijeh joj je stalno bio na licu.

Hana je odabrala glamuroznu vjenčanicu s otvorenim ramenima, a Petar elegantno u tamno odijelo s leptir mašnom.

Vjenčanje je bilo obavijeno velom tajne, točna lokacija vjenčanja nije bila poznata sve do posljednjeg trenutka kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju.

Večer prije vjenčanja par je proveo u jednom restoranu u Žrnovnici, gdje su se mladenci zabavljali u društvu vjenčanih kumova, Domenice Žuvele i Dine Rađa te bliskih prijatelja, a dio atmosfere sa slavlja moglo se pogledati na profilu restorana na Instagramu, međutim fotografije su naknadno ulonjene.

Grašo i Hana u slatkom su iščekivanju prinove, a sam pjevač je to nedavno komentirao.

"Postat ću tata. Zahvalni smo na svakom koraku koji je vodio prema nama. Malo nam je smiješno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lijepih priča. Ali ja ću se i dalje truditi čuvati svoju privatnost jer želim da ljudima bude bitna pjesma, a ne moja spavaća soba", kazao je Petar.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +10 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Hana i Grašo stigli u crkvu svetog Dominika u Splitu! Mladenka zablistala u predivnoj glamuroznoj vjenčanici!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Petar Grašo - 3 Zoran Grašo Snježana Grašo - 1 +7 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Ponosni Tonči i Vjekoslava plijenili pažnju odjevnim kombinacijima na vjenčanju svoje kćeri i dugogodišnjeg suradnika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene