Sve jasno!

Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

Danijela Martinović Danijela Martinović DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović pjevala je na jednoj svadbi u Zagrebu dok su se Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali u Splitu.

Dok domaća javnost ne prestaje pričati o hrvatskom vjenčanju godine, Hane Huljić i Petra Graše, pojavile su se informacije gdje je tu večer bila Petrova bivša djevojka Danijela Martinović.

Pogledaj i ovo Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje nije odabrao stranu Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

Ona je, prema pisanju portala zagreb.info, pjevala na jednoj svadbi u Zagrebu, gdje je bila sjajno raspoložena i nasmijana, a za mladence i goste je imala i posebnu poruku.

"Plešite kroz život i što vas briga za sve, drži ritam i nikom ne daj da ti ukrade to", poručila je Danijela sa smiješkom na licu, prenosi zagreb.info.

Njezine fotografije sa svadbe pogledajte OVDJE, a video pogledajte OVDJE.

Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more. Tamo su ih dočekali brojni snimatelji i fotografi, koji su im poželjeli sve najbolje, a dobro raspoloženi mladenci su im zahvalili.

"Hvala svima od srca", izjavio je Petar dok je s Hanom ulazio u restoran.

Mladenka je blistala u vjenčanici splitskog modnog brenda Arileo, dok je Petar bio elegantan u tamnom odijelu s leptir mašnom.

Vjenčanje godine bilo je obavijeno velom tajne, točna lokacija vjenčanja nije bila poznata sve do posljednjeg trenutka kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov Tina Vukov - 7 Tina Vukov - 4 Tina Vukov - 1 +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Celebrity Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene