Iznenadili biste se

Greška koju nikada niste primijetili u kultnoj seriji 'Puna kuća'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko ste puta samo gledali reprizu za reprizom serije 'Puna kuća'? Jeste li ikada obratili pozornost na to kako ta kuća u stvari izgleda?

Popularna serija 'Puna kuća' iz 90-ih koja je proslavila mnoge zvjezdice poput danas slavnih blizanki Mary Kate i Ashley Olsen, zatim glumicu Candace Cameron Bure te neodoljivo zgodnog Johna Stamosa koji je osvojio srca obožavateljica.

Pogledaj i ovo showbuzz Raskoš produkcije i grešaka Koliko grešaka u jednoj seriji - Povijest potpuno izmijenjena!

Otkrivene škakljive tajne sa seta 'Pune kuće'

Iako je mnogi obožavaju, postoje i oni koji su pronašli određene nedostatke kultnoj seriji. Redditov korisnik primijetio je problem s kućom u kojoj žive slavni likovi.

Naime, u četvrtoj sezoni ujak Jesse sa svojom se suprugom Becky i blizancima preselio na tavan kuće. Ipak, ako se bolje pogleda kuća izvana NEMA TAVAN.

Zaboravite reprize: Nakon 20 godina opet na malim ekranima

Logična pretpostavka je da je zadnji kat kuće tavan, no scene iz serije govore suprotno.

U seriji je jasno vidljivo da ujak Jesse sa suprugom Becky i blizancima živi u tavanskom stanu, dok kuća gledana izvana nema kose krovove. Dokaz je u videu, a i na fotografiji koju je snimio Bob Saget može se vidjeti kako kuća - nema tavana.

Neke su očito uspjeli zavarati, a neki su pomno pratili promjene. Možda vam se čini bezazleno, no više nećete gledati seriju na isti način - u to smo sigurni! ;)

Ipak, za sve strastvene obožavatelje nedavnoje stigla dobra vijest. Snimaju se i nove epizode! Nastavak serije 'Full House' zvat će se 'Fuller House' (Punija kuća), a radnja će se bazirati na odraslim D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) i Kimmy Gibbler (Andrea Barber). 13 novih epizoda serije producirao bi John Stamos, a i Bob Saget i Dave Coulier zajedno će se s njim pojavljivati u epizodnim ulogama.

Otkrivamo tko se krije iza likova u vašim omiljenim TV serijama

Michelle Tanner koju su utjelovile sestre Olsen za sada neće biti uključene u novi projekt. Američki mediji glasine još nisu potvrdili, no novi nastavci o zabavnoj obitelji u San Franciscu već se jedva čekaju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene