njihovi nasljednici

Lovren i Strinić oprostili su se od reprezentacije u najslađem mogućem društvu, pogledajte tko im se pridružio na stadionu

Dejan Lovren i Ivan Strinić Dejan Lovren i Ivan Strinić Luka Stanzl/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren i Ivan Strinić Ivan Strinić s djecom Dejan Lovren s djecom Dejan Lovren s djecom Vanja Modrić i Anita Lovren Vanja Modrić i Anita Lovren Vanja Modrić i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 +4 Dejan i Anita Lovren - 4 Galerija

Dejan Lovren i Ivan Strinić službeno su se oprostili od hrvatske reprezentacija, a na Poljudu su im se pridružila i njihova djeca.

Uoči utakmice Hrvatske i Walesa na splitskom Poljudu, od naše reprezentacije svečano su se oprostili nogometaši Dejan Lovren i Ivan Strinić.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car "Pa koliko ste prekrasni!" Lijepa supruga našeg nogometaša objavila fotke s raskošnog krštenja njihova sinčića pa otkrila i koji mu je bivši Vatreni bio kum!

Za sve odigrane utakmice u reprezentaciji, obojica su dobili javnu zahvali i gromoglasan pljesak, a zatim su se spustili na teren gdje im je direktor reprezentacije Stipe Pletikosa darovao njihove uokvirene dresove.

Bivši reprezentativci za ovu su se prigodu posebno dotjerali, a na terenu su im se pridružila i njihova djeca.

Uz Lovrena su stajali sin Josip i kći Elena, koje ima sa suprugom Anitom, s kojom je u braku od 2012. I Striniću su se pridružili sin Petar i kći Marta, koje je dobo sa suprugom Ivanom, kojom se oženio 2013. godine.

Fotografije oproštaja napih bivših reprezentativaca i njihovih nasljednika pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Leticija Kovač - 1 Leticija Kovač +24 Leticija i Anica Kovač Celebrity Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene