Teška nesreća

Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku

Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +1 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Dea Đurđević objavila je prvu fotografiju nakon teške prometne nesreće u kojoj je gotovo ostala bez ruke.

Srpska voditeljica Dea Đurđević koja je stradala u stravičnoj prometnoj nesreći, prilikom koje joj je autobus otkinuo ruku, dobro se oporavlja od teških ozljeda.

Pogledaj i ovo Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Opet je pobijedila Cetinski se oglasio nakon što mu je supruga završila u bolnici: "Ona je stabilno, hvala na molitvama"

Dokaz tome je i fotografija koju je vlasnik televizije Pink, na kojoj Dea radi, Željko Mitrović objavio na svom profilu na Twitteru.

"Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao, jedva je uvjerih da ne dolazi u subotu da brani Pink! Ljubav naša", napisao je Željko uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju, a Dea ima osmijeh na licu.

Istu je fotografiju objavila i Dea na svom profilu na Instagramu i napisala uz nju "najjači smo", a obožavatelji su joj poželji brz i lak oporavak. 

Dea trenutno prolazi kroz drugu fazu liječenja nakon teške prometne nesreće. Prije nekoliko je dana iz Vojnomedicinske akademije, nakon mjesec i pol dana, prebačena u Kliničko-bolnički centar Srbije, na odjel ortopedije. Sada je čeka nastavak liječenja, a moguća je i još jedna operacija, prenosi Blic.

Po izlasku iz bolnice Dea se na Instagramu zahvalila osoblju bolnice koje je brinulo o njoj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic) on

Od samog trenutka nesreće pa sve do nakon operacije Dea je bila pribrana i smirena, čak je tješila ljude oko sebe. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +4 Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Celebrity Kelly objavila fotku s Donnom pa se suočila sa zlobnim komentarima: "O, moj Bože, što ti se dogodilo?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene